26 Οκτ 2017

Ένας τρελός πραγματοποίησε πτήση 25km απλά δεμένος σε μπαλόνια! [video]

Ένας τρελός πραγματοποίησε πτήση 25km απλά δεμένος σε μπαλόνια! [video]

Σε αυτήν τη ζωή χρειάζεται αρκετή δόση τρέλας για να βιώσεις μοναδικές στιγμές. Όπως αυτές που βίωσε ο Tom Morgan, ο... Βρετανός ιδρυτής των “The Adventurists”, ο οποίος στο τελευταίο εγχείρημα του κατάφερε να διανύσει 25km σε ύψος 2.5km από την επιφάνεια της Γης όντας δεμένος σε….μπαλόνια!

Ο Morgan χρειάστηκε να αποτύχει αρκετές φορές μέχρι να τα καταφέρει. Οι πρώτες δοκιμές έγιναν στην Botswana, αλλά αποφασίστηκε η μεταφορά στη Νότια Αφρική για καλύτερες συνθήκες.

Όπως περιέγραψε στο BBC, το γέμισμα των μπαλονιών με ήλιο του πήρε σχεδόν 2 ημέρες, ενώ η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτιόταν κατά πολύ μεγάλο βαθμό στις καιρικές συνθήκες, καθώς τα μπαλόνια έσκαζαν εύκολα.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και τα κατάφερε χρησιμοποιώντας 100 μπαλόνια. Η προσγείωση, για όσους αναρωτιούνται, έγινε ομαλά με σταδιακή αφαίρεση μπαλονιών από πάνω του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένας τρελός πραγματοποίησε πτήση 25km απλά δεμένος σε μπαλόνια! [video]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: