Έγκλημα ΣΟΚ στον Αγιο Παντελεήμονα. Ανακάλυψαν πτώμα γυναίκας που ήταν δεμένη χειροπόδαρα και με σακούλα στο κεφάλι [Βίντεο]
Έγκλημα ΣΟΚ στον Αγιο Παντελεήμονα. Ανακάλυψαν πτώμα γυναίκας που ήταν δεμένη χειροπόδαρα και με σακούλα στο κεφάλι [Βίντεο]

- Τι ερευνούν οι αρχές.
- Με σακούλα είχε τυλίξει το κεφάλι του θύματος ο δολοφόνος.
- Σορός γυναίκας, ασιατικής καταγωγής, η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στον Αγιο Παντελεήμονα.
- Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ το σπίτι δεν έφερε σημάδια παραβίασης.

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή την άτυχη γυναίκα
Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε από τον σπιτονοικοκύρη που είχε ημέρες να την δει και λόγω της πολύ έντονης δυσοσμίας μπήκε στο διαμέρισμα και την ανακάλυψε νεκρή.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ο οποίος λόγω της κατάστασης της σορού δεν μπορούσε να διακρίνει από την αυτοψία τα αίτια θανάτου τα οποία διευκρινίστηκαν όμως κατά την νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα και χειροπόδαρα, ντυμένη και τυλιγμένη με ένα κίτρινο σεντόνι και τοποθετημένη κάτω από το κρεβάτι της. Στο κεφάλι ο δράστης ή οι δράστες της είχαν περάσει ένα μαύρο ύφασμα σφιχτά γύρω από το στόμα και την μύτη και της είχαν τυλίξει το κεφάλι με σακούλα σκουπιδιών. Το σπίτι δεν εμφάνιζε εικόνα έρευνας ή παραβίασης.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό, το θύμα έφερε 5 θλαστικά τραύματα στο κεφάλι με θλων και αμβλύ όργανο όπως θα μπορούσε να είναι μία σιδερογροθιά για παράδειγμα, τα περισσότερα στο ινιακό και βρεγματικό οστό και πίσω από το αυτί.
Είχε μία βαθιά εκδορά στην ωμοπλάτη που φανερώνει ότι την χτύπησαν με δύναμη σε κάποιο αντικείμενο καθώς την έριχναν κάτω πιθανόν και ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και αποφρακτικός εξαιτίας της περίδεσης με το ύφασμα στο στόμα και την μύτη της.
Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται στις 2,5 ημέρες λόγω τυμπανισμού της σορού και ταιριάζει με μαρτυρίες γειτόνων που την είχαν δει τελευταία φορά την περασμένη Δευτέρα.

Στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας υπήρχε μια πλαστική σακούλα και ήταν δεμένη με ένα σεντόνι.
«Είναι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα δουλεύει πάνω από δέκα χρόνια στο κατάστημα ρούχων», λέει ο κ. Δανιήλ, φίλος του αφεντικού της 48χρονης, ο οποίος βρήκε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr τελευταία φορά την είδε τη Δευτέρα. «Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό της και μου είπε: "χάσαμε την Κινέζα". Δεν έκλεινε ποτέ το κινητό της. Ήρθαμε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι κοιτάξαμε αλλά τίποτα», τονίζει.
Ο κ. Δανιήλ αποκαλύπτει πως το σπίτι δεν είχε σημάδια παραβίασης, έτσι κλείδωσαν με τα κλειδιά που είχε παραχωρήσει η 48χρονη στο αφεντικό της και έφυγαν.
«Μας πήραν τηλέφωνο το βράδυ από την πολυκατοικία και μας είπαν ότι μυρίζει. Ήρθαμε πάλι εδώ, ανοίξαμε, κοίταξε το αφεντικό της κάτω από το κρεβάτι και είδε το αίμα. Ήταν τυλιγμένη και με μία σακούλα στο κεφάλι. Καλέσαμε την αστυνομία».

Όπως λέει ο ίδιος η 48χρονη ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δεν είχε με κανέναν προστριβές. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να μην είχε ιδιαίτερες παρέες αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας δούλευε στο κατάστημα ρούχων.
Τέλος ένοικος της πολυκατοικίας που γνώριζε την 48χρονη τόνισε πως η ίδια ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή. Όπως λέει η ίδια έβλεπε κόσμο στο διαμέρισμα χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιοι ή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Να σημειωθεί πως η ίδια όλες αυτές τις μέρες δεν άκουσε, όπως λέει φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα. Δείτε βίντεο: Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και μέσα στα αίματα η 48χρονη Κινέζα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications