27 Οκτ 2017

Αν Είναι Αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Κατάφερε και Άνοιξε «ΠΥΛΗ» στην Κρεβατοκάμαρά του..! βίντεο

Αν Είναι Αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Κατάφερε και Άνοιξε «ΠΥΛΗ» στην Κρεβατοκάμαρά του..!

Ένα βίντεο δείχνει εναν άνθρωπo να ανοίγει μια πύλη στην κραβατοκαμαρα του και συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο «βαθιά» βίντεο που έχουν εμπλέξει πύλες και τη συχνότητα.

Το βίντεο προσφέρει πολυάριθμους τύπους επιβεβαίωσης σχετικά με τις συχνότητες μιας πόλης, καθώς και το γεγονός ότι είναι δυνατό να ανοίξεις μια πύλη χρησιμοποιώντας συχνότητες ήχου.

Υπάρχουν σκεπτικιστές που έχουν πει ότι το βίντεο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φάρσα, αλλά τα στοιχεία και η συγχρονικότητα που παρουσιάστηκαν έχουν πολλούς άλλους που πιστεύουν ότι είναι αλήθεια.

Το πρόσωπο που μιλαει στο βίντεο είπε ότι είχαν κάνει κράτηση για ένα ταξίδι στην Sedona πριν από λίγες ημέρες ώστε να μπορούν να βρεθούν εκεί στις 11-11 Δεύτερον, επεσήμαναν ότι είχαν επιβεβαίωση από έναν φίλο τους ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν ανοιγει μια πύλη καθώς το ειχε κανει και αυτος …!!!!

Αλλα δεν ηταν σαφείς οι συνομιλίες βίντεο βίντεο μέσω ποιου τρόπου γίνεται το άνοιγμα της πύλης!Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να μην είναι απολύτως σαφείς κατά την παρακολούθηση του βίντεο και ένας από αυτούς είναι η σημασία που έχει το 525 Hz και ποιοι δύο τόνοι εχουν χρησιμοποιηθεί , μαζί με το ερώτημα εάν υπήρχε ένας κρύσταλλος στο κουτί των ηχείων που περνούσε το φως…

Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του αν το άτομο θα μπορούσε να το κάνει σε μια ζωντανή ροή στο Facebook ή αν είχαν προσπαθήσει ή όχι να περασουν οτιδήποτε μέσω της πύλης και αν ναι τι ηταν και τι συνέβη;

Οταν βλέπουμε το βίντεο, η αμφιβολία έρχεται στο μυαλό μας φυσικά, αυτό είναι κάτι εξαιρετικό που το ανθρώπινο μυαλό δεν συνηθίζει να βλέπει. Έχετε όμως κατά νου ότι, αν μη τι άλλο, το βίντεο φαίνεται να αποκαλύπτει ακριβώς πως θα ήταν αν ανοίγαμε μια πύλη.

Το βίντεο φέρει τον τίτλο Gateway to Sedona και ξεκινάει με το άτομο να εξηγεί ότι έχει ανοίξει μια γεννήτρια ήχου σε μια ιστοσελίδα και ότι ο ήχος έχει οριστεί στα 528 Hz. Το βίντεο στη συνέχεια κοιτάζει στο κρεβάτι όπου υπάρχει ένα ηχείο / φως στο κρεβάτι. Αυτός εξηγεί ότι έχει μια άλλη γεννήτρια ήχου που ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησης και αυτη έχει οριστεί στα 525Hz.

Ο άντρας στη συνέχεια ξεκινά τη γεννήτρια ήχου και στη συνέχεια γυρίζει να κοιτάξει το ηχείο στο κέντρο του κρεβατιού και λέει ότι υπάρχει κάποια διακύμανση. Εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρό λεπτό φως που εμφανίζεται πάνω από το μηχανημα στο κρεβάτι και αυτό βαθμιαία ανάβει και ανοίγει μια πύλη. Κοιτάζοντας μέσα από την πύλη, υπάρχουν σπίτια και χωράφια μαζί με δέντρα και ο άνθρωπος λέει ότι είναι η Sedona…

Ο άντρας λέει ότι οι θεατές του κοιτάζουν μια πύλη ή μια σκουληκότρυπα στην Sedona χρησιμοποιώντας ένα μίγμα από δύο γεννήτριες ήχου. Μερικοί άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί από αυτο το βίντεο , αλλά άλλοι όχι τόσο πολύ. Πιστεύετε ότι ο άνθρωπος κατάφερε να ανοίξει μια πύλη στην κρεβατοκάμαρά του με τη χρήση ηχητικής συχνότητας ή είναι απλώς μια ακομα φάρσα;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

πηγή
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Αν Είναι Αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Κατάφερε και Άνοιξε «ΠΥΛΗ» στην Κρεβατοκάμαρά του..! βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ναι ειναι αληθινό ... τον συγχρονισμο με τον γεωμαγνητικό πως τον εκανε ομως ??? δεν λέει καθόλου λεπτομέρειες και καλα κάνει .

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: