14 Οκτ 2017

Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Σε απολογία οι εκπαιδευτικοί που εισήγαγαν παρανόμως τέκνα λαθρομεταναστών σε Πέραμα και Κερατσίνι

Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Σε απολογία οι εκπαιδευτικοί που εισήγαγαν παρανόμως τέκνα λαθρομεταναστών σε Πέραμα και Κερατσίνι

Τις συνέπειες του νόμου αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί που παράνομα και αντικανονικά τον Ιανουάριο είχαν εισάγει παιδιά λαθρομεταναστών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και στο δημοτικό Νέου Ικονίου Περάματος.

Όπως έγινε γνωστό σε απολογία καλούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά οι 2 εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου (η μία είναι η διευθύντρια του σχολείου), η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου και η υπεύθυνη του αντίστοιχου Νηπιαγωγείου.

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται κατηγορούμενοι για σωρεία αδικημάτων σχετικά με τα απογευματινά τμήματα παιδιών από τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών που λειτούργησαν πέρυσι στα σχολεία τους.

Στην περίπτωση του Ν. Ικονίου η καταγγελία έγινε από τα αγωνιζόμενα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

Στα δύο δημοτικά σχολεία παρακολούθησαν απογευματινά μαθήματα περίπου 60 τέκνα λαθρομεταναστών (από 30 περίπου σε κάθε μονάδα) και οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί εγκαλούνται για το εάν ήταν σύννομη η εγγραφή των παιδιών των λαθρομεταναστών (εάν είχαν έγγραφα και βιβλιάρια υγείας).

Δικαιώνεται έτσι και η παρέμβαση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού που τότε είχε σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων που συνεχίζουν να αντιδρούν στην ενσωμάτωση παιδιών λαθρομεταναστών στο Δημοτικό Σχολείο.

Τι έχουν να πουν τώρα οι συκοφάντες;

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Σε απολογία οι εκπαιδευτικοί που εισήγαγαν παρανόμως τέκνα λαθρομεταναστών σε Πέραμα και Κερατσίνι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: