14 Οκτ 2017

Ρωσία: Τρεις διαδηλωτές χρήσιμοι ηλίθιοι...και δεκάδες προσαγωγές κομμουνιστών!

Ρωσία: Τρεις  διαδηλωτές χρήσιμοι ηλίθιοι...και δεκάδες προσαγωγές κομμουνιστών!

Διαδηλώσεις κατά του Πούτιν ...και φωτογραφία τραβηγμένη από το έδαφος κι όχι από ψηλά για να μην "τρομάξουμε" από τη ...λαοθάλασσα... Τρεις διαδηλωτές ...δεκάδες προσαγωγές. Ο "αυταρχικός" Πούτιν συλλαμβάνει ..."καλούς" ανθρώπους πάλι.Δημοσιεύει σχετικά η Ναυτεμπορική του συστήματος

Τουλάχιστον 60 άτομα αν αρχοκομμουνιστές προσήχθησαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι στην Αγία Πετρούπολη, γενέτειρα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Χρόνια Πολλά!» ή «Πούτιν, ντροπή της Ρωσίας», χιλιάδες άνθρωποι, υποστηρικτές του κ. Ναβάλνι, κατέκλυσαν τους δρόμους πολλών πόλεων της Ρωσίας ανήμερα των 65ων γενεθλίων του κ. Πούτιν.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι περισσότερες από τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ήταν παράνομες διότι δεν είχαν λάβει την επίσημη άδεια των αρχών για τη διεξαγωγή τους.

Συνολικά, οι αρχές προχώρησαν σε περισσότερες από 250 προσαγωγές σε όλη τη Ρωσία, στο περιθώριο των διαδηλώσεων.

Όπου κομμουνιστές που κατεβαίνουν δήθεν τυχαία για τα "διακαιώματα", ειναι Εβραίοι μαζί με χρήσιμους ηλίθιους , παντού σε ολο τον κόσμο γίνεται αυτο , όλες αυτές οι "αυθόρμητες διαδηλώσεις" ειναι οργανωμένες απο όμβριους... Απέλαση απο την Ρωσία πρέπει να τους κάνει, αυτα τα διανοητικά ανάπηρα και δογματικά μαυριδερά ζόμπι οι αναρχοκομμουνιστές ειναι εργαλείο και στρατός της μασονίας !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ρωσία: Τρεις διαδηλωτές χρήσιμοι ηλίθιοι...και δεκάδες προσαγωγές κομμουνιστών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: