30 Οκτ 2017

Εξάρθρωση κυκλώματος «αλληλέγγυων αριστερών»: Μετέφεραν πρόσφυγες έναντι αμοιβής με βαν και πλαστά έγγραφα

Εξάρθρωση κυκλώματος «αλληλέγγυων»: Μετέφεραν πρόσφυγες έναντι αμοιβής με βαν και πλαστά έγγραφα

Εξαρθρώθηκε δίκτυο «αλληλέγγυων» – Ζευγάρι με ενοικιαζόμενο βαν μετέφερε λαθρομετανάστες στο αεροδρόμιο – Θα τους πήγαιναν Αθήνα με το αεροπλάνο… έναντι αμοιβής!

Κυκλώματα «έχουν εγκατασταθεί» στα νησιά του Αιγαίου και κάνουν χρυσές δουλειές βοηθώντας έναντι αμοιβής τους λαθρομετανάστες να φτάσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Τελευταίο περιστατικό στην Λέσβο, όπου ένα ζευγάρι αλλοδαπών «αλληλέγγυων» έστησε μπίζνα και μετάφερε με ενοικιαζόμενο όχημα πρόσφυγες στο αεροδρόμιο ώστε να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Μάλιστα το ζεύγος των αλληλέγγυων προμήθευε τους “πελάτες” και με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ενώ θα τους συνόδευε μέχρι τον τελικό τους προορισμό!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας «Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες, δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 38 ετών, για διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών, στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, σε συνεργασία με προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, καθώς επίσης και έξι (06) αλλοδαποί για κατοχή πλαστών εγγράφων και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, εντοπίστηκε η ανωτέρω 19χρονη να έχει προμηθεύσει σταδιακά πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού, έναντι αμοιβής, τους έξι (06) έτερους αλλοδαπούς, ενώ επρόκειτο να τους συνοδεύσει μέχρι τον τελικό προορισμό τους.

Επιπλέον, ο 38χρονος μετέφερε όλους τους ανωτέρω, έναντι χρηματικής αμοιβής, με ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν προσωρινά προς το Αεροδρόμιο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν πέντε (05) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, εννέα (09) κινητά τηλέφωνα, ένα (01) μισθωτήριο ενοικίασης οχήματος, μία (01) κάρτα τραπέζης, οκτώ (08) ηλεκτρονικά αεροπορικά εισιτήρια και το Ι.Χ.Ε. όχημα.»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εξάρθρωση κυκλώματος «αλληλέγγυων αριστερών»: Μετέφεραν πρόσφυγες έναντι αμοιβής με βαν και πλαστά έγγραφα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: