30 Οκτ 2017

Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση [Βίντεο]

Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση [Βίντεο]

Ιταλός ψυχίατρος τα λέει έξω από τα δόντια σε τηλεοπτική εκπομπή, για το τι είναι το Ισλάμ και ότι δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε μπροστά στην κατάκτηση που αντιμετωπίζουμε.

"Από το 630 μ.Χ. έως σήμερα δεν υπάρχει καμιά ιστορική καταγραφή, ούτε για μια περίπτωση ισλαμικής κοινωνίας, που να ενσωματώθηκε σε μια μη ισλαμική κοινωνία και να μπόρεσε να συνυπάρξει ειρηνικά μαζί της χωρίς να καταλήξει σε επικράτηση και κατάκτηση του τόπου, όπου είχε εγκατασταθεί.

Αν η ιστορία, το τέλος των μεγάλων αυτοκρατοριών και το τέλος των σπουδαίων πολιτισμών, μας έχουν μάθει κάτι, είναι ότι αυτή η τρομερή γεωπολιτική σύγκρουση μεταξύ της Δύσης με τις αξίες της και του Ισλάμ έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο."

Δυστυχώς αρνούμαστε να παραδεχθούμε, ότι το μόνο που καταφέρνουμε με την αθρώα προσέλευση μουσουλμάνων μεταναστών στη Δύση είναι η δημιουργία απόρθητων ισλαμικών θυλάκων, που θα οδηγήσουν στην επιβολή του ισλαμικού νόμου και τον αφανισμό του Χριστιανισμού και της Δυτικής κουλτούρας γενικότερα.

el

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: