Αποκάλυψη :Εξαφανίζουν τους βασικούς μάρτυρες από τη σφαγή του Λας Βέγκας!άλλη μια σφαγή οργανωμένη απο την CIA
Απόκρυψη: Εξαφανίζουν  τους βασικούς μάρτυρες από τη σφαγή του Λας Βέγκας! άλλη μια σφαγή οργανωμένη απο την CIA

Η επίσημη εκδοχή λέει ότι ήταν ένας άνδρας που είχε πολλά όπλα και ηταν σε έναν όροφο ενός ξενοδοχείου. Ωστόσο, αρκετοί μάρτυρες λένε ότι είναι ένα ψέμα!!! και εκείνη τη μοιραία νύχτα υπήρχαν πολλοί σκοπευτές που δολοφόνησαν τους ανθρώπους που παρακολούθησαν τη συναυλία στο Λας Βέγκας. Από τότε, αρκετοί από αυτούς τους μάρτυρες έχουν πεθάνει ή εξαφανιστεί υπό περίεργες συνθήκες .

Το τελευταίο θύμα και αυτής της συνωμοσίας των μυστικών υπηρεσιών για να απαλλαγούν ήταν η Kymberley Suchomel, 28 ετών, η οποία γλίτωσε εκείνη την νύχτα . Ως επιζών, στις μέρες που ακολούθησαν είχε γράψει στο Facebook σχετικά με το θέμα και είχε αντικρούσει την επίσημη έκδοση.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα σε μια δημοσίευση της, υπήρχαν περισσότεροι από ένας σκοπευτές στην τραγωδία που σκότωσε 58 ατόμα και τραυμάτισε άλλους 546 .

"Οι σφαίρες ήρθαν από όλες τις κατευθύνσεις. Από πίσω μας, από μπροστά, και απο το πλάι . Ήξερα ότι κάποιοι μας παρακολουθούν συνεχεία ένιωθα έτσι. Κοίταξα πίσω περιμένοντας να δω τους σκοπευτές - ήταν περισσότερα από ένα άτομο. Υπήρχαν περισσότερα από ένα πυροβόλα όπλα. Είμαι σίγουροι 100% για αυτό », λέει ο Suchomel στη δημοσίευσή της. Αυτό που έχει δημοσιεύσει η Kymberley και έχει αρχειοθετηθεί στη διεύθυνση: http://archive.is/cgRzy.Γιατί της έσβησαν και το προφίλ!

"Παρακολουθούσα τις ειδήσεις από τότε που ήρθα σπίτι με την οικογένειά μου και δεν είχαν νόημα. Η ιστορία που λένε στους ανθρώπους δεν ταιριάζει με αυτό που βιώσαμε. Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που λένε και τα στοιχεία που παρουσιάζουν [για τον μοναχικό ληστή], αν με ρωτήσετε, θα έλεγα ότι είναι ψέμματα fake news. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μια γυναίκα στην αρχή προειδοποίησε οτι όλοι πρόκειται να πεθάνουμε.. Αυτή και ο φίλος της έχει σχέση με το συμβάν . Γιατί δεν αναφέρεται από τις αρχές; Κάθε επιζών που έχω μιλήσει επίσης υπενθυμίζει οτι ηταν πολλοι σκοπευτές, και τουλάχιστον ένας στο έδαφος. Γιατί δεν μας παίρνουν σοβαρά; "

Η Kymberley Suchomel πέθανε στο σπίτι της - την περασμένη Δευτέρα (9 Οκτωβρίου). Η γιαγιά της η Julie Norton, δήλωσε ότι περίπου στις 8:30 βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να παρουσιάζει σημάδια ζωής. Η γιαγιά της έφτασε πήγε σπίτι της για να φροντίσει την 3χρονη εγγονή της.

Η εγγονή της είχε πεθάνει στις 4:30, όταν ο σύζυγός της είχε φύγει για δουλειά του.Σε μια προσπάθεια να βρει μια εξήγηση για τον απροσδόκητο θάνατο της αγαπημένης της, τόνισε ότι η Kymberley έπασχε από επιληψία και ότι μετά το περιστατικό στο Λας Βέγκας είχε επιδεινωθεί.Ωστόσο, αυτό που συνέβη με την Kymberley Suchomel δεν φαίνεται να είναι ένα απομονωμένο γεγονός.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κάποιος που ηταν στην υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων του Mandalay Bay Hotel με το όνομα Nishimura, ο οποίος είχε συναντήσει τον υποτιθέμενο "μοναχικό ληστή" Stephen Paddock, εξαφανίστηκε και οι συγγενείς του δεν ξέρουν τίποτα για την τύχη του, μέχρι και σήμερα. Αυτό συνέβη αφού δήλωσε δημοσίως οτι: "έμοιαζε με έναν κανονικό τύπο" και ότι "δεν είχε τσάντες ή κουτιά" που θα μπορούσαν να αποκρύψει όπλα. Και αυτο έρχεται πάλι σε αντίθεση με την επίσημη εκδοχή..

Επίσης, αυτές τις μέρες ο φύλακας στο ίδιο ξενοδοχείο, Jesús Campos άκουσε πυροβολισμό έξι λεπτά πριν αρχίσει το χάος στην συναυλία, είχε οργανώσει αρκετές τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο FOX News αργότερα αυτή την εβδομάδα, όπου θα έλεγε δημοσίως τι είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις συνεντεύξεις και εξαφανίστηκε ακριβώς όπως ο Nishimura.

Το πρώτο θύμα της επιχείρησης συγκάλυψης, ωστόσο ήταν ο John Beilman, ο οποίος λένε ψευδώς οτι δολοφόνησε την κόρη του με αναπηρία και στη συνέχεια τον εαυτό του. Καταχωρήθηκε από το FBI ως αυτοκτονία-δολοφονία, όπως γράφουν στην USA Today.

Επίσημη εβραϊκή ιστοσελίδα στην Ελλαδα γεμάτη κανονικούς Εβραίους μασονους και ορδες απο αριστερά troll σε συνεργασία με το facebook δεν έχασε χρόνο να γραψει για "Θεωρίες συνωμοσίας" για το μακελειό στο Λας Βέγκας", "Θεωρίες συνωμοσίας" οτι αλήθειες για τις συνωμοσίες τους βγαίνουν στο φως εδώ και χρονιά..!και οι δηθεν "έγκυρες πήγες" κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεών επί μονίμου βάσεως! κατα τα αλλα fake news ειναι μονο οι ανεξάρτητες φωνές...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications