1 Οκτ 2017

Ανύπαρκτος ο ιός της Ιλαράς με απόφαση δικαστηρίου! Πώς μας πουλούν λοιπόν εμβόλια με τον ιό εξασθενισμένο..?!! (Βίντεο)

Ανύπαρκτος ο ιός της Ιλαράς με απόφαση δικαστηρίου! Πώς μας πουλούν λοιπόν εμβόλια με τον ιό εξασθενισμένο..?!! (Βίντεο)

Ο ιός της Ιλαράς στo Ανώτατο Δικαστήριο - Dr. rer. nat. Stefan Lanka 16.02.2016

Τελεσίδικη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, (συμπερασματικά):
Καμία από τις 6 μελέτες (με τις 3360 παραθέσεις-παραπομπές) που προσκόμησε ο Ιατρός Δρ. Μπάρντενς με σκοπό να κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ που προσφέρει ο Δρ. Λάνκα, δεν εμπεριέχει την απόδειξη ύπαρξης του ιού της Ιλαράς.
Κατά συνέπεια ο Δρ. Λάνκα δεν υποχρεούται να καταβάλει το βραβείο των 100.000 ευρώ στον Δρ. Μπάρντενς.

Ίσως κάποιος άλλος επιστήμονας, πολίτης κτλ να καταφέρει να βρεί την επιστημονική απόδειξη, αν αυτή υπάρχει κάπου δημοσιευμένη και προσκομίζοντάς την, να καταφέρει κερδίσει αυτό το μεγάλο βραβείο των 100.000 Ευρώ, διαφωτίζοντάς μας για το αν και πότε τελικά αποδείχτηκε επιστημονικά, η ύπαρξη του ιού της Ιλαράς.

Μερικά από τα ερώτηματα που ανακύπτουν μετά την παρακολούθηση αυτού του βίντεο:
1. Αν η επιστημονική απόδειξη του ιού δεν βρίσκεται σε αυτές τις προσεκτικά επιλεγμένες μελέτες, τότε πού μπορεί να βρίσκεται;

2. Αποδίδεται λοιπόν η Ιλαρά απλώς "υποθετικά" (δηλ. αναπόδεικτα) σε αυτόν τον ιό; 3. Αν δεν αποδείχτηκε η ύπαρξη του ιού, τότε πώς είναι δυνατή η παρασκευή εμβολίου κατά του ιού της Ιλαράς, τη στιγμή που για την παρασκευή (και χορήγηση) του εμβολίου είναι απαραίτητη η απομόνωση και η βιοχημική ανάλυση του ιού;

(Σημειώνεται ότι το εμβόλιο κατά της Ιλαράς, παρουσιάζεται ως "Ζων εμβόλιο", πράγμα που σημαίνει πως υποτίθεται ότι περιέχει μέσα του "εξασθενισμένους" ιούς Ιλαράς και εφόσον τους "περιέχει, αυτοί που τουε έβαλαν εκεί μέσα, πρέπει προηγουμένως να τους είδαν στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.)

4. Τί περιέχει τελικά το εμβόλιο, αν όχι "εξασθενισμένους-ζώντες ιούς" της Ιλαράς και ενάντια σε τί γίνεται ο εμβολιασμός με αυτό το εμβόλιο, αν όχι κατά της Ιλαράς;

ellaniapili

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανύπαρκτος ο ιός της Ιλαράς με απόφαση δικαστηρίου! Πώς μας πουλούν λοιπόν εμβόλια με τον ιό εξασθενισμένο..?!! (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: