30 Οκτ 2017

Αναρχικοί κομμουνιστές επιτέθηκαν σε ποδηλάτη με μπλούζα που έγραφε «Μολών Λαβέ»

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε ποδηλάτη με μπλούζα που έγραφε «Μολών Λαβέ»

Και να σκεφτεί κάνεις οτι οι μογγολοκομμουνιστές οι οποίοι δηλώνουν ανθέλληνες σε μασονικές funpage όταν δεν υποκρίνονται, ειναι επίσημα κυβέρνηση! ανεπίσημα ειναι απο το 1974 και οποίοι δεν ηταν δικοί τους, δολοφονίες! γνωστή εβραϊκή τακτική, τύπου 17 Νοέμβρη κτλ, στο ΣΥΡΙΖΑ πολλοί ηταν αναρχικοί στα νιάτα τους .

Οι αριστεροί ξανά κτυπούν με θράσος και υποκρισία Τόσκας: Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ!!

Αν ηταν στην εποχή του 45 θα τον είχαν σφάξει με κονσερβοκούτια σφυριά και τσεκουριά, γιατί με αυτο δηλώνει οτι έχει ελληνικό πνεύμα ετσι τους ξεχωρίζαν τότε μεταξύ άλλων, και θα έγραφαν με κομμουνιστικά βιβλία, γιατί τοτε δεν υπήρχε ίντερνετ,οτι ηταν ταγματασφαλίτης δοσίλογος και αλλα τέτοια χαριτωμένα! ο στρατός της Ελλάδας ηταν ταγματασφαλίτες ! και αυτα τα κομμουνιστικα σημιτικά μορφώματα που εκτελούσαν εντολές της μασονίας "πατριώτες"!

Και αυτα περί ιδεολογικούς αντιπάλους του κομμουνισμού ειναι μασονικά παραμυθία! άλλος ειναι ο λόγος που έκαναν σφαγές και γενοκτονίες τύπου Στάλιν ,για τον ίδιο λόγο κουβαλούν ορδές λαθρο γκοϊμ σήμερα σε όλη την Ευρώπη .

Επίθεση από άτομα του Εβραιο-κομμουνίστικου χώρου, που βρίσκονται συγκεντρωμένα στην Καμάρα, δέχθηκε πριν από λίγο νεαρός ποδηλάτης.

Οι δράστες της επίθεσης αφού χτύπησαν το άτομο στο πρόσωπο, του πήραν την μπλούζα και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Ο ποδηλάτης περνούσε από την Καμάρα και βρέθηκε στο στόχαστρο των αντιεξουσιαστών επειδή η μπλούζα του έγραφε "Μολών Λαβέ".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αναρχικοί κομμουνιστές επιτέθηκαν σε ποδηλάτη με μπλούζα που έγραφε «Μολών Λαβέ»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: