2 Σεπ 2017

Τραγωδία στη Μόσχα: Συντριβή αεροσκάφους σε αεροπορική επίδειξη - Δύο νεκροί (Βίντεο)

Τραγωδία στη Μόσχα: Συντριβή αεροσκάφους σε αεροπορική επίδειξη - Δύο νεκροί (Βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την τρελή πορεία του μικρού αεροσκάφους μέχρι την πρόσκρουση στο έδαφος – ο πιλότος έχασε τον έλεγχο.

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη κατά τη διάρκεια επίδειξης πτήσης κοντά στη Μόσχα μπροστά σε ένα πλήθος θεατών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο σκοτώθηκαν στη συντριβή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους την ώρα που πετούσε σε χαμηλό ύψος. Η πρόσκρουση ήταν αναπόφευκτη, αφού το αεροσκάφος έκανε βουτιά, μπροστά στα έντρομα μάτια αυτοπτών μαρτύρων.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης, κοντά στην ρωσική πρωτεύουσα. Το αεροσκάφος, τύπου Antonov AN-2, συμμετείχε σε επιδείξεις αφιερωμένες για την 70ή επέτειο από την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τραγωδία στη Μόσχα: Συντριβή αεροσκάφους σε αεροπορική επίδειξη - Δύο νεκροί (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: