Βόλος: Τέλος στη ζωή του έδωσε 59χρονος με καραμπίνα
Βόλος: Τέλος στη ζωή του έδωσε 59χρονος με καραμπίνα

Aυτοπυροβολήθηκε με κυνηγητικό όπλο 59χρονος στο Βόλο, δίνοντας τέλος στη ζωή του χθες το μεσημέρι!

Χθες το μεσημέρι, σε διαμέρισμα στο Βόλο, ο αυτόχειρας που έμενε με τη μητέρα του, έδωσε τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε η αδερφή του που ενημέρωσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.

Ο 59χρονος δεν παντρεύτηκε ποτέ και ζούσε με τη μητέρα του, ενώ κανείς από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο προέβη στην απονενοημένη πράξη του.

O αυτόχειρας ήταν υπάλληλος του Μουσείου που ετοιμαζόταν να συνταξιοδοτηθεί και σε σημείωμα που άφησε έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο. Ο άνδρας, που ήταν και κυνηγός, βλήθηκε στις 12.30 χθες το μεσημέρι, με το κυνηγετικό του όπλο στο λαιμό και τον βρήκε η αδελφή του, που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όλα έγιναν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Βόλο, όπου έμενε ο 59χρονος άνδρας με την ηλικιωμένη μητέρα του, που πάσχει από άνοια και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο άνδρας, πήγε στην κρεβατοκάμαρά του, πήρε το όπλο του και πυροβολήθηκε στο λαιμό, για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο και έδινε οδηγίες στην αδελφή του να πληρώσει οικονομικές του υποχρεώσεις.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν αντιλήφθηκαν τον πυροβολισμό και τον 59χρονο βρήκε η αδελφή του όταν ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αποδίδει τον θάνατο του 59χρονου σε αυτοκτονία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications