Σοκ στην Γερμανία από ομαδικό βιασμό 16χρονης από Αφγανούς «πρόσφυγες» – Την έσωσαν περαστικοί
Σοκ στην Γερμανία από ομαδικό βιασμό 16χρονης από Αφγανούς «πρόσφυγες» – Την έσωσαν περαστικοί

Σοκ στην Γερμανία από τον βιασμό 16χρονης Γερμανίδας από τρεις Αφγανούς «πρόσφυγες» στην πόλη Höhenkirchen-Siegertsbrunn η οποία βρίσκεται νότια από το Μόναχο.

Η επίθεση και ο βιασμός συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 20:15 κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα και η γερμανική Αστυνομία.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η Αστυνομία έγινε αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων τα οποία μιλούσαν για βιασμό γυναίκας λίγο μετά τις 20:00. Η 16χρονη βρισκόταν μπροστά από ένα κέντρο προσφύγων στο Höhenkirchen-Siegertsbrunn μαζί με μια μεγάλη ομάδα ατόμων.

Στη συνέχεια έφυγε για τον σιδηροδρομικό σταθμό ακολουθούμενη από τρία άτομα.

Με την άφιξή της στον σταθμό τα τρία αυτά άτομα της επιτέθηκαν και την βίασαν. Η Αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει και τους τρεις Αφγανούς δράστες με ηλικίες 17, 18 και 17 ετών αντίστοιχα.

Μόλις οι τρεις τους έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς αμέσως διέφυγαν αλλά ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία και με την συνδρομή ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις λίγο αργότερα.

Η 16χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από την επίθεση.
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Joachim Herrmann είχε παρουσιάσει ανησυχητικά στοιχεία για την άνοδο των βιασμών από «πρόσφυγες» στην Βαυαρία.

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications