6 Σεπ 2017

Γερμανία: Σιδηροδέσμιο πάνε τον 22χρονο Αφγανό πρόσφυγα που βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία

Γερμανία:Σιδηροδέσμιο πάνε τον 22χρονο Αφγανό πρόσφυγα που βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία

Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στο Γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο ο 22χρονος Αφγανός(;) Hussein Khavari σιδηροδέσμιος όπως δείχνουν και οι εικόνες.

Στις 16 Οκτωβριου (2016) επιτέθηκε βιασε βασάνισε και δολοφονησε την 19χρονη Maria Ladenburger, το πτώμα της βρέθηκε στον ποταμό Dreisa στην πόλη Freiburg της Γερμανίας κόρης υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Χουσεΐν ισχυρίζεται ότι είναι Αφγανός, αλλά το δικαστήριο είπε ότι υπάρχουν στοιχεία ότι είναι Ιρακινός. Και ο ισχυρισμός του ότι είναι 17 κατά τη στιγμή του αδικήματος αμφισβητείται με έναν ειδικό που λέει ότι είναι τουλάχιστον 22 ετών.

Ο ίδιος είχε επιτεθεί σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια στην Κέρκυρα πετώντας την στον γκρεμό. Τότε, ο κακοποιός είχε ρίξει την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις.

Ο αλλοδαπός δράστης είχε συλληφθεί, δηλώνοντας πως είναι 17 ετών και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όμως, όπως αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του Μαρία Ελένη Νικοπούλου, κατάφερε να πετύχει την αποφυλάκιση του κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών!

H Σπυριδούλα, που έσπρωξε ο Αφγανός στο γκρεμό και η 19χρονη Maria Ladenburger

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


2σχόλια:

Γερμανία: Σιδηροδέσμιο πάνε τον 22χρονο Αφγανό πρόσφυγα που βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε την 19χρονη Μαρία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

fatsa e ???? oyn@ fatsa oyn@ ratsa .

no imageΑνώνυμος

Τον βγάλανε απο τη φυλακή και ότι δεν κατάφερε να κάνει στη
πρώτη κοπέλα ,το κατάφερε στην δεύτερη . Συγχαρητήρια στους
νόμους μας...Τώρα μια μάνα κλαίει το παιδί της...

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: