28 Σεπ 2017

Διαμαρτυρία στο Πεδίον του Άρεως για την γκετοποίηση της περιοχής [Βίντεο]

Διαμαρτυρία στο Πεδίον του Άρεως για την γκετοποίηση της περιοχής [Βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη του Πεδίου του Άρεως και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησαν απόψε κάτοικοι και φορείς.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από το Άγαλμα της Αθηνάς στην είσοδο του Πεδίου από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι κάτοικοι που συμμετείχαν φώτισαν την περιοχή με φακούς, κινητά τηλέφωνα και φαναράκια, θέλοντας να επισημάνουν το σκοτάδι στο οποίο βρίσκεται το πάρκο, κυριολεκτικά και μεταφορικά

«Ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρασε με σβησμένο το Πεδίον του Άρεως από τον χάρτη της πόλης μας, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των φωτιστικών δεν λειτουργούν παρά τις διαμαρτυρίες μας στην αρμόδια Περιφέρεια Αττικής. Ο Σεπτέμβρης του 2017 το βρίσκει κατασκότεινο, απότιστο, με αφρόντιστο πράσινο, βρώμικο…

Η εγκαταλελειμμένη εδώ και πάνω από έναν χρόνο από την Περιφέρεια μοναδική προσβάσιμη Παιδική Χαρά του Πεδίου του Άρεως έκλεισε πλέον για λόγους ''επικινδυνότητας'', ενώ οι γονείς που τώρα αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους στην άλλη, μικρή Παιδική Χαρά, το κάνουν με ''ομάδες περιφρούρησης'' από τον φόβο του κυκλώματος ναρκωτικών και πορνείας που λειτουργεί ακριβώς δίπλα», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους κάτοικοι της περιοχής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διαμαρτυρία στο Πεδίον του Άρεως για την γκετοποίηση της περιοχής [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: