Ώρες αγωνίας για την 35χρονη από το Ηράκλειο - Έφυγε από πάρτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ
Ώρες αγωνίας για την 35χρονη από το Ηράκλειο - Έφυγε από πάρτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ

Παρατείνεται η αγωνία για την οικογένεια της 35χρονης Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 31 Αυγούστου και εδώ και 11 μέρες δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Παρά την κινητοποίηση αστυνομικών της ασφάλειας Ηρακλείου που έχει αναλάβει την υπόθεση, η 35χρονη εξακολουθεί να αγνοείται ενώ δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να οδηγούν κάπου τις αρχές.

Την εξαφάνιση της Γαρυφαλιάς είχε αναφέρει στην Αστυνομία η μητέρα της ενώ κατόπιν αστυνομικής εντολής εκδόθηκε και ειδοποίηση Silver Alert προκειμένου να βοηθήσουν οι πολίτες στην ανεύρεση της 35χρονης.

Η μητέρα της απευθύνει έκκληση σε όποιον την έχει δει να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές ή με την γραμμή βοήθειας του Silver Alert.

Η αγνοούμενη είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και διαμένει στην Καλλιθέα του Ηρακλείου.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η 35χρονη μητέρα δύο παιδιών το βράδυ της 31ης Αυγούστου έφυγε από το πάρτι φίλης της στο οποίο βρίσκονταν με τα δύο της παιδιά. Όπως ανέφερε η μητέρα της στο anemosradio.gr σκοπός της ήταν να επιστρέψει σπίτι της όπου θα ξυπνούσε τον σύζυγό της, ο οποίος θα πήγαινε νυκτερινή βάρδια στην εργασία του. Αμέσως μετά θα επέστρεφε και πάλι στο πάρτι. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται. Από το σπίτι λείπουν τα ρούχα της, αλλά δεν πήρε χρήματα.

newsbomb

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications