Σκίτσο μίσους: Οι «μορφωμένοι αριστεροί» εξυμνούν τον «τιμωρό Θεό» που έπνιξε τους Τεξανούς!
Οι «μορφωμένοι αριστεροί» εξυμνούν τον «τιμωρό Θεό» που έπνιξε τους Τεξανούς!

Την ώρα που το Τέξας μετρά τις πληγές του από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ με δεκάδες νεκρούς, το γαλλικό… σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo γράφει με κεφαλαία γράμματα «Dieu Existe», στα ελληνικά «Ο Θεός υπάρχει»!!!

Σοκάρει το σκίτσο με θύματα του φονικού τυφώνα να απεικονίζονται, κουβαλώντας σβάστικες, κάτω από τα νερά του πλημμυρισμένου Τέξας κάνοντας με χέρια και πόδια τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Το σχόλιο του περιοδικού; «Ο Θεός έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας»!

Τα σχόλια περισσεύουν!!! Ο τιμωρός Γιαχβέ κάνει την εμφάνισή του και μέσω της αριστερόστροφης σάτιρας!!! Εχθρός τους η αγάπη του Χριστού!

Θα δούμε ακόμα πολλά! Θέλουν να πνίξουν όσους δεν δέχονται τον διεθνισμό και την κατάργηση του «έθνους-κράτους»!

Ενδεχόμενα να προσεύχονται για έναν νέο κατακλυσμό του Νώε!

Εντωμεταξύ οποιοδήποτε σατιρικό περιοδικό, ιστοσελίδα, εκπομπές, κτλ απο πίσω ειναι Εβραίοι! κάνουν πλύση εγκεφάλου μεσώ της ηλίθιας "σάτιρας" τους, που έχει απήχηση μονο σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα! στην Ελλάδα μια απο αυτές εκτός τον Λαζόπουλο ειναι γνώστη Ελληνοφρένεια, 3-5 funpage στο facebook και 5-6 ιστοσελίδες κτλ κτλ... Επίσης και κάποιοι που γράφουν: Η αρχική πηγή της «είδησης» είναι η σατιρική σελίδα worldnewsdailyreport.com που όλα τα άρθρα της, είναι προϊόν φαντασίας. Βγαίνει μια είδηση που ενοχλεί? την βάζουν εκεί και μετά ανά τον κόσμο τα τσιράκια τους, λένε οτι η είδηση ειναι απο σατιρική World News Daily Report! που "τυχαία" ειναι εβραϊκή!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications