2 Σεπ 2017

Σκίτσο μίσους: Οι «μορφωμένοι αριστεροί» εξυμνούν τον «τιμωρό Θεό» που έπνιξε τους Τεξανούς!

Οι «μορφωμένοι αριστεροί» εξυμνούν τον «τιμωρό Θεό» που έπνιξε τους Τεξανούς!

Την ώρα που το Τέξας μετρά τις πληγές του από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ με δεκάδες νεκρούς, το γαλλικό… σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo γράφει με κεφαλαία γράμματα «Dieu Existe», στα ελληνικά «Ο Θεός υπάρχει»!!!

Σοκάρει το σκίτσο με θύματα του φονικού τυφώνα να απεικονίζονται, κουβαλώντας σβάστικες, κάτω από τα νερά του πλημμυρισμένου Τέξας κάνοντας με χέρια και πόδια τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Το σχόλιο του περιοδικού; «Ο Θεός έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας»!

Τα σχόλια περισσεύουν!!! Ο τιμωρός Γιαχβέ κάνει την εμφάνισή του και μέσω της αριστερόστροφης σάτιρας!!! Εχθρός τους η αγάπη του Χριστού!

Θα δούμε ακόμα πολλά! Θέλουν να πνίξουν όσους δεν δέχονται τον διεθνισμό και την κατάργηση του «έθνους-κράτους»!

Ενδεχόμενα να προσεύχονται για έναν νέο κατακλυσμό του Νώε!

Εντωμεταξύ οποιοδήποτε σατιρικό περιοδικό, ιστοσελίδα, εκπομπές, κτλ απο πίσω ειναι Εβραίοι! κάνουν πλύση εγκεφάλου μεσώ της ηλίθιας "σάτιρας" τους, που έχει απήχηση μονο σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα! στην Ελλάδα μια απο αυτές εκτός τον Λαζόπουλο ειναι γνώστη Ελληνοφρένεια, 3-5 funpage στο facebook και 5-6 ιστοσελίδες κτλ κτλ... Επίσης και κάποιοι που γράφουν: Η αρχική πηγή της «είδησης» είναι η σατιρική σελίδα worldnewsdailyreport.com που όλα τα άρθρα της, είναι προϊόν φαντασίας. Βγαίνει μια είδηση που ενοχλεί? την βάζουν εκεί και μετά ανά τον κόσμο τα τσιράκια τους, λένε οτι η είδηση ειναι απο σατιρική World News Daily Report! που "τυχαία" ειναι εβραϊκή!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Σκίτσο μίσους: Οι «μορφωμένοι αριστεροί» εξυμνούν τον «τιμωρό Θεό» που έπνιξε τους Τεξανούς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: