23 Σεπ 2017

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.

Σαουδάραβας κληρικός.Δεν είναι δικό τους λάθος αλλά οι γυναίκες στερούνται νοημοσύνης.

Στη Σαουδική Αραβία, όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν, ένας ανώτερος κρατικός κληρικός έχει αποφανθεί ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να κάθονται πίσω από το τιμόνι επειδή έχουν «το ένα τέταρτο της πνευματικής δύναμης των ανδρών».

Ο Σεΐχ Σαάντ αλ-Χατζάρι, επικεφαλής της αρχής του θρησκευτικού διατάγματος της κυβέρνησης στη νότια επαρχία Assir, έκανε πρόσφατα τα σχόλια σε μια διάλεξη με θέμα «τα κακά που προκύπτουν από την οδήγηση των γυναικών», ανέφερε η Σαουδική εφημερίδα Sabq την Τετάρτη.
"Δεν είναι δικό τους λάθος, αλλά οι γυναίκες στερούνται νοημοσύνης;" Ο Χάαρι ρώτησε ένα ακροατήριο

"Η έλλειψη νοημοσύνης τους μας κάνει να δείχνουμε επιείκια ", είπε, εξηγώντας ότι στο Ισλάμ μια μαρτυρία μιας γυναίκας αξίζει το μισό από ότι των ανδρών.
"Θα δίνατε σε έναν άνθρωπο με μισή διάνοια, άδεια οδηγήσεως; Πώς δώσατε σε μια γυναίκα όταν έχει μισή διάνοια", είπε.
"Και αν βγουν στην αγορά, αυτό ξανασυμβαίνει! Έτσι έχουν τώρα ένα τέταρτο της διάνοιας", δήλωσε ο Hajari χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τη συλλογιστική του.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι επειδή οι γυναίκες προσεύχονται λιγότερο από τους άνδρες - κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας απαγορεύονται οι γυναίκες από τις προσευχές - έχουν επίσης τη μισή «πίστη» των ανδρών.
Τα σχόλια του σεϊχ έχουν κυκλοφορήσει ευρέως από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων στο συντηρητικό βασίλειο με πολλούς ανθρώπους να ασκούν έντονη κριτική στη συλλογιστική του.

Μετάφραση: "Αυτό το άτομο παραβιάζει και δυσφημεί τις Σαουδαραβικές γυναίκες, οι αρχές πρέπει να αναλάβουν δράση εναντίον του και να τον πετάξουν έξω από την θέση του".

Μετάφραση: "Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι μερικοί από αυτούς τους κληρικούς εξηγούν και ερμηνεύουν τη θρησκεία όπως θέλουν και χρησιμοποιούν τη θρησκεία μας ως δικαιολογία για να κάνουν τα χειρότερα πράγματα".

Η ανεπίσημη απαγόρευση της οδήγησης των γυναικών αμφισβητήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια με εξέχοντες φιγούρες που έρχονται και υποστηρίζουν την άρση της απαγόρευσης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications