27 Σεπ 2017

Ο ΝΕΟΣ ρόλος του facebook σε παγκόσμιο επίπεδο - Που οδηγούνται όλοι οι χρήστες

Ο ΝΕΟΣ ρόλος του facebook σε παγκόσμιο επίπεδο - Που οδηγούνται όλοι οι χρήστες

Ο πλανήτης αλλάζει και φυσικά και η χώρα μας! Η παγκόσμια κοινωνία των λαών θα δώσει την θέση της στην παγκόσμια κοινωνία των δικτυωμένων ανθρώπων. Ρόλο-κλειδί σε αυτή την εξέλιξη θα διαδραματίσει το facebook.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο επικεφαλής της Facebook για 28 χώρες της Ευρώπης, μία από τις οποίες είναι και η Ελλάδα, Ρόμπερτ Μπεντνάρσκι, μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τις επικείμενες αλλαγές, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Αποστολή μας είναι να προτρέπουμε τους ανθρώπους να δημιουργούν κοινότητες. Να χτίζουμε αξία στις κοινότητες αυτές. Σαφώς εμείς κερδίζουμε χρήματα από αυτή τη δραστηριότητα. Ωστόσο, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κοινωνικό περιεχόμενο. Αποστολή μας είναι να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά και να τον ενώσουμε».

«Προωθούμε μια εντατική παρακολούθηση από πλευράς μας των χαμηλής ποιότητας ιστοσελίδων και επιθυμούμε μικρότερη προβολή τους στο Facebook.

«Πολύ σύντομα το Facebook θα είναι επέκταση του μυαλού και των συναισθημάτων μας, ενώ ήδη εργαζόμαστε σε πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας τις οποίες σύντομα θα παρουσιάσουμε. Η virtual reality θα δώσει ευκαιρίες σημαντικές σε εφαρμογές όπως η φαρμακευτική, η ταξιδιωτική βιομηχανία και άλλες δραστηριότητες»,

Πυρήνας της φιλοσοφίας των ανθρώπων της Facebook είναι ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται προ της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. «Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα αλλάξουν τις κοινότητες των ανθρώπων θετικά. Έρχονται τεκτονικές αλλαγές», καταλήγει ο ηγέτης του Facebook στην Ευρώπη.

Το Facebook θα είναι λοιπόν η επέκταση του μυαλού μας, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί βάσει των υποδείξεων της καθεστηκυίας Τάξης. Αυτό λέτε να είναι θετικό;

Επιπλέον, οι ιστοσελίδες, οι οποίες κρίνονται ως «μη έγκυρες» θα παρακολουθούνται και θα μπλοκάρονται, τουλάχιστον εν αρχή! Το Facebook, αφού οδήγησε τους περισσότερους να δικτυωθούν σε αυτό, τώρα περνά στο επόμενο στάδιο…,

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΝΕΟΣ ρόλος του facebook σε παγκόσμιο επίπεδο - Που οδηγούνται όλοι οι χρήστες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: