Ο Διεθνής ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ Συνασπισμός κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβάρδισε Κούρδους αντάρτες στη Συρία!!!
Ο Διεθνής ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ Συνασπισμός κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβάρδισε Κούρδους αντάρτες στη Συρία!!!

Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ που ΔΗΘΕΝ μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS)και τους προμηθεύει όπλα, κατηγόρησε το Σάββατο τη ρωσική πολεμική αεροπορία ότι τραυμάτισε σε βομβαρδισμό που εξαπέλυσε στη Συρία μαχητές των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), κάτι που η Μόσχα διέψευσε νωρίτερα σήμερα.

«Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν έναν στόχο στο δυτικό τμήμα του Ευφράτη στη Συρία κοντά στην Ντέιρ Αλ Ζουρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν συμμαχικές δυνάμεις του Συνασπισμού» επισήμανε ο Διεθνής Συνασπισμός σε ένα δελτίο Τύπου.

«Τα ρωσικά πυρά έπληξαν μια τοποθεσία όπου οι Ρώσοι γνώριζαν ότι βρίσκονται μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και σύμβουλοι του Συνασπισμού. Πολλοί μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων τραυματίστηκαν και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες μετά την επιδρομή».

Ο Συνασπισμός διευκρινίζει επιπλέον ότι κανείς από τους στρατιωτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες δεν τραυματίστηκε.
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε μια περιττή κλιμάκωση μεταξύ των δυνάμεων που μάχονται τον κοινό μας εχθρό», την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, συμπληρώνεται στο δελτίο Τύπου.

Αρχικά, οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις γνωστοποίησαν ότι στοχοθετήθηκαν από ρωσικά μαχητικά, κοντά στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη διαφορετικές επιχειρήσεις ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος των κυβερνητικών δυνάμεων και των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ενός συνασπισμού Κούρδων, Αράβων και Ασσύριων μαχητών.

Κατόπιν η Ρωσία διέψευσε. «Δεν είναι δυνατόν. Γιατί να τους βομβαρδίσουμε;» είπε στο Γαλλικό Πρακτορειο ο εκπρόσωπος Ιγκόρ Κονασένκοφ, από τη ρωσική βάση Χμεϊμίν, στη δυτική Συρία.

Ωστόσο, κάποιος τους βομβάρδισε και από όσο γνωρίζουμε δεν πετάνε «αεροπλάνα φαντάσματα».
Πολεμικός χάρτης της πόλης Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία. Με κόκκινο χρώμα είναι τα εδάφη και οι συνοικίες της πόλης που ελέγχει η κυβέρνηση, με μαύρο το Ισλαμικό Κράτος και με κίτρινο οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις. Σημειωμένες με κόκκινο και σχετικά λεζάντα, οι κουρδικές θέσεις που βομβαρδίστηκαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications