2 Σεπ 2017

Μυστήριο: Βρέθηκε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο στη θάλασσα και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Μυστήριο: Βρέθηκε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο στη θάλασσα και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Μια βουτιά στα αβαθή σε μια παραλία αποκάλυψε ένα γρίφο ο οποίος, μέρες μετά την ανακάλυψη, παραμένει άλυτος και συνεχίζει να προκαλεί πονοκεφάλους σε όσους είδαν το εύρημα.

Το αντικείμενο είναι ένα μεταλλικό κατασκεύασμα στρογγυλό με έξι «πόδια» ή «ακτίνες» και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στην παραλία Γουέστερλι στο Ρόουντ Αιλαντ πριν από ένα μήνα.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι μια συσκευή Ντόπλερ που ελέγχει τα θαλάσσια ρεύματα, ωστόσο, όταν το αντικείμενο μεταφέρθηκε στην ξηρά, ήταν σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος.

Το μυστηριώδες εύρημα αποσυναρμολογήθηκε, προκειμένου να μεταφερθεί στην παραλία και στη συνέχεια συναρμολογήθηκε και πάλι, μήπως αποκαλυφθεί τι είναι, αλλά μάταια.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην ανακάλυψη, επιδιώκονταν να κινήσουν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας μήπως και τους πει κάποιος τι είναι αυτό το πράγμα που βρήκαν στην παραλία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστήριο: Βρέθηκε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο στη θάλασσα και κανείς δεν ξέρει τι είναι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: