3 Σεπ 2017

Εξωφρενικό - Κάτοικοι των Εξαρχείων κυνήγησαν ενόπλους ληστές - Μάταια καλούσαν την ΕΛ.ΑΣ!

Εξωφρενικό - Κάτοικοι των Εξαρχείων κυνήγησαν ενόπλους ληστές - Μάταια καλούσαν την ΕΛ.ΑΣ!

Όπως καταγγέλλει το θύμα της ληστείας,"μου είπαν πως έχουν άνωθεν εντολές να μην περιπολούν στα Εξάρχεια!

Εικόνα...άγριας δύσης παρουσιάζουν πλέον τα Εξάρχεια με πολίτες να κυνηγούν στα στενά της περιοχής ενόπλους ληστές, όπως έγινε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το απόγευμα της Παρασκευής.

Ήταν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι ληστές εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ,οι ιδιοκτήτες του οποίου πέφτουν θύματα ληστείας για 8η φορά! Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με όπλο στα χέρια, καταφέρνουν να αδειάσουν το ταμείο.

Στην συνέχεια είπαν στους ιδιοκτήτες και τους πελάτες να παραμείνουν στο θέσεις τους και να μην κουνηθούν Μόλις οι δράστες επιχειρούν να απομακρυνθούν από το πρακτορείο,οι ιδιοκτήτες και οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ξεκίνησαν να κυνηγούν τους ληστές που κατευθύνθηκαν προς το λόφο του Στρέφη.

Μάλιστα κατά την διαφυγή τους "ξεφορτώθηκαν" δύο σακίδια που περιείχαν ρούχα και παπούτσια. Όπως επισημαίνουν στο Newpost οι κάτοικοι,"πριν πάνε για ληστείες αλλάζουν τα ρούχα που φοράνε και μετά την τέλεση της πηγαίνουν στο λόφο,αλλάζουν και κυκλοφορούν χωρίς τον φόβο να αναγνωριστούν".

Το θύμα της ληστείας είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε πέσει θύμα αγνώστων στις 8 Αυγούστου με τους δράστες τότε,όπως αποκάλυψε το Newpost,να στρέφουν τα όπλα τους κατά του ανήλικου παιδιού τους. Όπως καταγγέλλει το θύμα της ληστείας,"κάλεσα το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και μου είπαν πως έχουν εντολές άνωθεν να μην περιπολούν στα Εξάρχεια!

Μετά από μία ώρα εμφανίστηκε ένας άνδρας της ασφάλειας ο οποίος υποστήριξε πως δεν έφερε όπλο και ως εκ τούτου θα ήταν επικίνδυνο να παρέμβει νωρίτερα". Το θύμα της ληστείας ξεκαθαρίζει πως δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον,όπως τονίζει,"δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν,να απειλούν το παιδί μας με όπλο και η αστυνομία να δηλώνει αδυναμία παρέμβασης".

Οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν και τα σακίδια που άφησαν πίσω τους παραδόθηκαν στο αστυνομικό προκειμένου να εξεταστούν για τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού που θα οδηγήσει τις αρχές στην σύλληψη τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εξωφρενικό - Κάτοικοι των Εξαρχείων κυνήγησαν ενόπλους ληστές - Μάταια καλούσαν την ΕΛ.ΑΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: