3 Σεπ 2017

Χίος: Θλίψη προκαλεί η κατάντια του πιο ιστορικού μνημείου της Χίου,εξαιτίας του καταυλισμού λαθρομεταναστών.[βίντεο]

Χίος: Θλίψη προκαλεί η κατάντια του πιο ιστορικού μνημείου της Χίου,εξαιτίας του καταυλισμού λαθρομεταναστών.[εικόνες & βίντεο]

Αγνώριστο το ιστορικό Κάστρο, μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο

Ξηλώνοντας τα προστατευτικά κάγκελα και σύρματα που είχε τοποθετήσει η Αρχαιολογική Υπηρεσία, εν γνώσει της μάλιστα, λαθρομετανάστες εισέβαλλαν στο εσωτερικό ανάβοντας φωτιές για να ζεσταθούν και χρησιμοποιώντας τον χώρο ως σημείο συνάθροισης μακριά από τα βλέμματα του προσωπικού του Δήμου αλλά και της Αστυνομίας.

Με τον καιρό, στο εσωτερικό των τειχών αναπτύχθηκε ένας μικρότερος καταυλισμός, με την παρουσία των λαθρομεταναστών να αφήνει τα σημάδια της ανεξίτηλα. Πλέον το εσωτερικό του επιθαλάσσιου τείχους δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν κοινό σκουπίδοτοπο με δεκάδες κιλά απορριμμάτων να είναι σκορπισμένα παντού.

Πλαστικές σακούλες, μπουκάλια γυάλινα και πλαστικά, παπούτσια, καρέκλες, χαρτόκουτες και χαρτιά, υπολείμματα τροφών και δεκάδες άλλα σκουπίδια συνθέτουν τη θλιβερή εικόνα ενός μνημείου. Από την τοπική ιστοσελίδα www.politischios.gr/

Φαντάζομαι την χαρά των κομμουνιστών μιασμάτων αλληλέγγυων αντιφασιστών να χαίρονται και απολαμβάνουν με κάθε βεβήλωση και καταστροφή ότι έχει σχέση με ελληνικά μνημεία ή αρχαιολόγους χώρους!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χίος: Θλίψη προκαλεί η κατάντια του πιο ιστορικού μνημείου της Χίου,εξαιτίας του καταυλισμού λαθρομεταναστών.[βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: