Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση ! άλλη μια ταινία που λέει μια τρομακτική πραγματικότητα!

Η έλλειψη φαντασίας που έχουν εκεί στο μασονικό Χόλυγουντ , τους κανει να δημιουργούν ταινίες με βάση αυτα που γνωρίζουν πολλές φόρες, οι "πυθικοί" στα αλήθεια έχουν κάνει εξέγερση και θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο!

Αυτοί οι ανθρωποειδής κτηνώδες "πυθικοί" ζουν ανάμεσα σας ήδη! ζευγαρωνουν μάλιστα με αυτα και βγάζουν νέους πυθικούς (αηδία), πως γίνεται αυτό? θα σας παραθέσω μονο τι έλεγε Ραβίνος, εξηγεί γιατί ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους, σε ένα βίντεο που αντί να κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει 7.289 προβολές, αν ηταν καμιά μπούρδα θα είχε 100.000, αυτα ειναι τα χάλια του κοπαδιού!

Σε ένα σημείο λέει: οτι ειναι μεταμφιεσμένοι σε Γερμανούς αλλα δεν ηταν Γερμανοί!και δηλητηριάζουν τους λαούς , ειναι το μυστικό! φαινομενικά ειναι άνθρωποι αλλα ......!(?) αλλιώς ποια γυναικά θα πήγαινε μαζί τους? κυκλοφορούν με κουκούλες όταν ειναι να κάνουν επεισόδια δημοσιά, (απο τοτε που έσπειραν την πανούκλα φορούσαν κουκούλες) σε άλλη περίπτωση ειναι πίσω απο ένα PC και κάνουν προπαγάνδα μόνιμος στο Ιντερνέτ αγαπημένες τους λέξεις ειναι "φασίστες και ναζι"!!

Εδώ δεν έχουμε να κανουμε με "θεωρίες συνωμοσίας" οπως αρέσκονται να λενε κάποιοι κάθε τι που ξεφεύγει απο το MATRIX:

Αυτό εδώ ειναι μονο ένα δείγμα απο αυτούς τους μαυριδερούς "πυθικούς"! κάνει επίθεση σε κάποια που λέει για εναλλακτικές Θεραπείες και για τα εμβόλια,σε μια funpage τους, να εξαφανιστεί το είδος! και θα βαζουν πρόστιμο σε όσους δεν κάνουν εμβόλια!.. «Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες και στους ναζί» να μείνουν μονο οι κομμουνιστές, ! αν την είχε μπροστά του θα την είχε σφάξει κανονικά,γιατί δεν ειναι πρόβατο οπως έσφαζαν το 40 μη κομμουνιστές και λένε οτι οι "κακοί ναζι σκότωσαν "Έλληνες" υποκριτικά,οπως έκαναν στον άλλον εδώ: με χτυπούσαν με βαριοπούλες, ρόπαλα !(Μαρτυρία θύματος επίθεσης απο κομμουνιστές στο "αντιφασιστική" πορεία στο Κερατσίνι),στο προφίλ του υμνεί τον Φύσσα τον Οβριό Φιντέλ Κάστρο, τον Μαρξ και λοιπούς της φυλής του!! κατά τα αλλα η αστυνομία δεν μπορεί να βρει! τα συμπεράσματα δικά σας.... σε όσους έχει μείνει μυαλό!

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση (αγγλικά: Rise of the Planet of the Apes) είναι ο τίτλος μιας αμερικανικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Γουάιατ και σε σενάριο των Ρικ Τζαφα και Αμάντα Σίλβερ . Η ταινία ετούτη αποτελεί επαναπροσδιορισμό της σειράς ταινιών Ο Πλανήτης των Πιθήκων, διηγώντας την ιστορία προέλευσης των πιθήκων- το πως και γιατί οι πίθηκοι κατέληξαν εξελιγμένοι. Είναι η πρώτη ταινία της νέας σειράς Ο Πλανήτης των Πιθήκων. Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Φράνκο στο ρόλο του επιστήμονα και Άντι Σέρκις στο ρόλο του πιθήκου Καίσαρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications