Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή
Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή

Με 12,6% μπήκε στην βουλή το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία το οποίο χαρακτηρίζεται από το πολιτικό σύστημα ως ακροδεξιό. Είναι η πρώτη φορά από το 1945 που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι λογικό το πολιτικό σύστημα με την Μέρκελ να έχουν ταρακουνηθεί αρκετά καθώς και όλη η Ευρώπη.

Γράφει ο Tilemachos

Ο λόγος που πήρε τέτοιο υψηλό ποσοστό το AfD είναι ο αντιμεταναστευτικός του λόγος κάτι που δείχνει ότι πλέον σε όλη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κόμματα θα έχουν ανοδική πορεία.

Η βίαιη εισβολή των λαθρο-προσφύγων σε όλη την Ευρώπη και τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν φοβίσει τους πολίτες της Ένωσης που αντιδρούν με την ψήφο τους. Η Μέρκελ επανεξελέγη για 4η φορά ενώ ο αντίπαλος της Σούλτς καταποντίστηκε.

Τι αντιπροσωπεύει όμως το AfD; Ζητά την έξοδο της Γερμανίας από την Ευρώπη και επιστροφή στο μάρκο καθώς και απέλαση των λαθρομεταναστών και των ισλαμιστών..

Η εβραική κοινότητα της Γερμανίας ζήτησε την απαγόρευση του Afd!!! ενώ η εφημερίδα Haaretz γράφει Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο αναφέρει την ανησυχία του για την επιτυχία ενός ‘επαίσχυντου αντιδραστικού κινήματος όπως το AfD

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications