29 Σεπ 2017

Συγκέντρωση από φεμινιστικές οργανώσεις (ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ) έξω από τη βουλή για το «Δικαίωμα στην Έκτρωση»

Συγκέντρωση από φεμινιστικές οργανώσεις (ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ) έξω από τη βουλή για το «Δικαίωμα στην Έκτρωση»

Η χαρά των Οβριών ειναι αυτή! η να μην κάνουν παιδιά καθόλου (εκτός και ειναι με λαθρο), η να κάνουν εκτρώσεις γιαυτό έχουν επιβάλει μετρά εξάλλου, έστειλαν τις χρήσιμες ηλίθιες μετα τους χρήσιμους ηλίθιους (Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ), οτι ζητούν ειναι για να το εκμεταλλευτεί η μασονία και οχι για κάλο! για όσους εχουν αυταπάτες, και γιαυτό δεν θα δείτε αυτές τις φεμινιστικές οργανώσεις/ σπείρες υπέρ του λάου και κόντρα στα σχέδια τους πουθενά:

Ζητούν να μην θεωρείται ανήθικη η δολοφονία των εμβρύων χωρίς να συντρέχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.Στο μόνο που έχουν δίκιο είναι η ενημέρωση για την αντισύλληψη στα σχολεία,για να υπάρχει έστω η στοιχειώδης πρόληψη από τα νέα παιδιά.

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποίησαν οργανώσεις φεμινιστικές και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διεκδικώντας καθολική σ@ξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, πληροφόρηση για την αντισύλληψη και δημόσια και ασφαλή πρόσβαση στην άμβλωση.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας για το «Δικαίωμα στην Έκτρωση», παράλληλα με διαδηλώσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

«Τελευταία έχουν καταγραφεί περιστατικά, όπου γιατροί δημόσιων νοσοκομείων αρνούνται να προχωρήσουν σε διακοπή κύησης, είτε προβάλλοντας ζητήματα συνείδησης, όπως στη Σάμο και τη Λάρισα, είτε λόγω «φόρτου εργασίας» όπως συνέβη στην Κρήτη, αναγκάζοντας έτσι τις γυναίκες να επισκεφθούν ιδιωτικές κλινικές.
Αναιρείται έτσι, το κατοχυρωμένο με νόμο δικαίωμα της άμβλωσης», αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Σίσσυ Βωβού και η Στέλλα Σάμου, από την ομάδα «Μωβ».

Τα περισσότερα περιστατικά αμβλώσεων καταγράφονται σε κοπέλες σχολικής ηλικίας, γεγονός, που αναδεικνύει έλλειψη ενημέρωσης, συνεχίζουν οι δυο γυναίκες.

Προσθέτουν, πως οι οργανώσεις θα καταθέσουν ψήφισμα στα αρμόδια υπουργεία, ζητώντας να δημιουργηθούν οι αντίστοιχες δομές, όπου οι μαθητές, αγόρια και κορίτσια, θα μαθαίνουν για το σώμα τους και τρόπους αντισύλληψης, ώστε να προλαμβάνονται οι εκτρώσεις.

Επίσης, και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πάγιο αίτημα των φεμινιστικών οργανώσεων αποτελεί το να επιτρέπεται, τουλάχιστον σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως οι τοξικομανείς, να προχωρούν σε διακοπή κύησης και πέραν των τριών μηνών (στους οποίους αναφέρεται έως τώρα ο νόμος), χωρίς να συντρέχει άλλος ειδικός λόγος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγκέντρωση από φεμινιστικές οργανώσεις (ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ) έξω από τη βουλή για το «Δικαίωμα στην Έκτρωση»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: