1 Σεπ 2017

Από άλλου περιμένουν εξωγήινη εισβολή και απο άλλου γίνεται!

Από άλλου περιμένουν  εξωγήινη εισβολή   και απο άλλου γίνεται!

Από την εποχή του κατακλυσμού φαινόμενα εμφάνισης UFO το 1947, οι εικασίες σχετικά με εξωγήινες επεμβάσεις είναι ανεξέλεγκτες. Πάρα πολλές θεωρίες έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, όμως υπάρχει μία θεωρία που δεν έχει μελετηθεί. Δεν παρουσιάστηκε μετά το 1947, αλλά περίπου 1600 χρόνια πριν.

Για να είμαστε ακριβείς, η θεωρία αυτή ήρθε στο φως με μία ανακάλυψη που έγινε στην Αίγυπτο το Δεκέμβριο του 1945, αν και η σημασία της ανακάλυψης έγινε αντιληπτή αργότερα—πότε; Μα φυσικά το 1947. Εκείνη τη χρονιά, ο Γάλλος επιστήμονας Jean Doresse ταυτοποίησε τους παπύρους από την περιοχή Nag Hammadi με μία συλλογή από σπάνια Γνωστικά κείμενα. Με τη λέξη «γνωστικισμός» οι ερευνητές αναφέρονται στις διδασκαλίες που αφορούν τις Μυστηριακές Σχολές της προ-χριστιανικής αρχαιότητας.

Οι Γνωστικοί εναντιώθηκαν στις διδασκαλίες του χριστιανισμού, όπως η ανάσταση του Χριστού και η θεία τιμωρία. Για αυτό το λόγο στοχοποιήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν σαν αιρετικοί, δεχόμενοι την καταπίεση από τους νεοφώτιστους της «Μίας και Αληθινής Πίστης.» Αυτή είναι η ανέκδοτη ιστορία για το πώς τα Μυστήρια έπαψαν να υπάρχουν. Η χρονιά όμως του 1947 ήταν σημαντική γιατί κάποια από τη χαμένη γνώση των Μυστηριακών Σχολών ήρθε και πάλι στο φως.

«Γνώση» (εσωτερική) ήταν το μονοπάτι του πειραματικού μυστικισμού το οποίο ακολουθούσαν οι μυημένοι στις Μυστηριακές Σχολές με σκοπό την εξερεύνηση της ψυχής και του κόσμου γενικότερα. Γιαυτό "τρέμουν" τους μύστες, οπως λένε και τον Χίτλερ οι ίδιοι οι Οβριοί σε βίντεο τους ! αυτοι που έκαναν το γνωστό κυνήγι μαγισσών, μάγισσες υποτίθεται γυναικες με ανώτερες δυνάμεις απο αυτούς τους κατώτερους!! αυτοι που δολοφόνησαν χιλιάδες "αιρετικούς" που τόλμησαν να σκεφτούν επιστημονικά, αυτοι που έφεραν τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό και έκλεψαν την γνώση μονο για αυτούς, ακόμα και σημερα κυνηγούν όσους δεν ακολουθούν το κοπάδι, και φανερά οχι κρυφά! και τους πατούν και Like !

Οι υπεύθυνοι του σκοταδισμού σε 3 τομείς : ψυχολογία , επιστήμη ,άνθρωπος, βάλτε και εκείνη την μαριονέτα ψευτο-επιστήμονα, που δεν μπορεί να μιλήσει καν άλλοι μιλάνε για αυτόν τον Στήβεν Χώκινγκ:

Οι δυνάστες δολοφόνοι γκρέμισαν την τελευταία σανιδά σωτήριας του Πλανήτη, με την βοήθεια των μιασμάτων, που έχουν εξαπλωθεί σήμερα παντού ως γάγγραινα:

Τι σχέση έχουν ολα αυτα μεταξύ τους? βρείτε τι σχέση έχουν ! και απο όλες τις αναφορές για εξωγήινους καμιά δεν έχει οτι ετοιμάζουν εισβολή με τον τρόπο που δείχνουν σε ταινίες! αλλα αλλιώς απο αναφορές ανά τον κόσμο,και απο την αρχαιότητα μάλιστα υπάρχουν τέτοιες αναφορές! που δεν μπορεί καν να διανοηθεί ο μέσος θνητός!! και μάλλον οι "πύλες" που λένε οτι έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ηταν πύλες οπως τις φαντάζονται οι πολλοί! μια ταινία που προσεγγίζει το θέμα καλυτερα ειναι η Fire In The Sky βασισμένη σε αληθινό περιστατικό...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ₪₪ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Από άλλου περιμένουν εξωγήινη εισβολή και απο άλλου γίνεται!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: