25 Σεπ 2017

Εθνικιστικό AfD: Θα πάρουμε πίσω τη Γερμανία – Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ – Έξω το Ισλάμ

Εθνικιστικό AfD: Θα πάρουμε πίσω τη Γερμανία – Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ – Έξω το Ισλάμ

Το εθνικιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία AfD, που φαίνεται να συγκεντρώνει το 13,5% των ψήφων, δεσμεύεται «να αλλάξει τη χώρα», σύμφωνα με τη δήλωση εκπροσώπου του μετά το πρώτο exit poll.

Ο Αλεξάντερ Γκάουλαντ, ο ένας εκ των προέδρων του εθνικιστικού κόμματος, δεσμεύθηκε σήμερα «να αλλάξει αυτή τη χώρα».

«Θα αλλάξουμε αυτή τη χώρα (…) Μόνο ο ιδεαλισμός (των μελών και των υποστηρικτών μας) μας έφερε εδώ και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό.

»Και αγαπητοί φίλοι, τώρα που είμαστε προφανώς η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη (…) η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί.»Θα τους κυνηγήσουμε. Και θα κυνηγήσουμε την κυρία Μέρκελ (…) και θα πάρουμε πίσω τη χώρα μας και τους πολίτες μας».

Ήδη πριν από την ανακοίνωση του πρώτου exit poll, το στρατόπεδο των ακροδεξιών είχε ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς, με τον Αλεξάντερ Γκάουλαντ να εξηγεί ότι οι ψηφοφόροι έχουν κουραστεί με τα κόμματα του κατεστημένου.

Βασικό αίτημα στο μανιφέστο του κόμματος να απαγορευτούν όλα τα ισλαμικά τεμένη και οι μιναρέδες, να σταματήσουν οι προσευχές των μουεζίνηδων και να απαγορευτεί η μπούρκα.

Τι γράφουν οι αριστεροι στο Ελλαδισταν! οι ίδιοι έλεγαν ψευδώς για ναζι Μέρκελ επι χρονιά!σε σημείο να νομιζουν οτι οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα! τώρα τους καίει το AfD το οποίο αποκαλούν ναζι φυσικά, και υπερασπίζονται την κομμουνιστριά Μέρκελ! αφού απο το 1945 αριστεροί κάνουν κουμάντο στην Γερμανία οπως και την έκαναν Ισλάμ! μετά απο τόσα χρονιά πλύση εγκεφάλου δύσκολο να ξυπνήσουν! τους ειναι τοσο δύσκολο να καταλάβουν τα αυτονόητα που πια χάνεις το καιρό σου να τους εξηγείς τα αυτονόητα ! έχουν μάθει να ζουν στο ψέμα. Τώρα εκτός απο την Χ.Α θα γράφουν λάσπες και για τους "ναζι" του AfD! και στην πρώτη θέση όλες οι αριστερές ιστοσελίδες! σε σημείο που λες μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος!

Και πολλοί από αυτούς είναι σε τέτοιο σημείο εθισμένοι, έτσι απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν!!! "εγκλήματα της Βέρμαχτ" σκότωσαν τόσες χιλιάδες "Έλληνες" στην Ελλάδα, κλασικά κομμουνιστικά ψέμματα!"τύπου νεκροί του πολυτεχνείου" ακόμα και μοντέλο απο την Ιταλία που δεν είχε έρθει Ελλαδα πότε! ειναι δυνατόν να πιστεύουν αυτούς τους ψεύτες? μέσα σε αυτούς που σκότωσαν τάχα οι ναζι βάζουν αυτούς που σκότωσαν οι κομμουνιστές σε όλη την χώρα, χιλιαδες σφαγιάστηκαν γιατί δεν ηταν κομμουνιστές!έτσι ξεχωρίζαν τους γνήσιους Έλληνες, οι οποίοι κομμουνιστες ως μη Έλληνες αλλα σημιτικές φυλές έκαναν εγκλήματα πόλεμου οχι μονο κατά των Γερμανών αλλα και κατα Ελλήνων μετά! συν παιδομάζωμα. Οι κομμουνιστες ειναι Εβραίοι στο γένος κατά βάθος! την εποχή του 30 όλοι οι κομμουνιστες ηταν Εβραίοι στην Ευρώπη!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εθνικιστικό AfD: Θα πάρουμε πίσω τη Γερμανία – Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ – Έξω το Ισλάμ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: