Εθνικιστικό AfD: Θα πάρουμε πίσω τη Γερμανία – Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ – Έξω το Ισλάμ
Εθνικιστικό AfD: Θα πάρουμε πίσω τη Γερμανία – Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ – Έξω το Ισλάμ

Το εθνικιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία AfD, που φαίνεται να συγκεντρώνει το 13,5% των ψήφων, δεσμεύεται «να αλλάξει τη χώρα», σύμφωνα με τη δήλωση εκπροσώπου του μετά το πρώτο exit poll.

Ο Αλεξάντερ Γκάουλαντ, ο ένας εκ των προέδρων του εθνικιστικού κόμματος, δεσμεύθηκε σήμερα «να αλλάξει αυτή τη χώρα».

«Θα αλλάξουμε αυτή τη χώρα (…) Μόνο ο ιδεαλισμός (των μελών και των υποστηρικτών μας) μας έφερε εδώ και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό.

»Και αγαπητοί φίλοι, τώρα που είμαστε προφανώς η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη (…) η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί.»Θα τους κυνηγήσουμε. Και θα κυνηγήσουμε την κυρία Μέρκελ (…) και θα πάρουμε πίσω τη χώρα μας και τους πολίτες μας».

Ήδη πριν από την ανακοίνωση του πρώτου exit poll, το στρατόπεδο των ακροδεξιών είχε ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς, με τον Αλεξάντερ Γκάουλαντ να εξηγεί ότι οι ψηφοφόροι έχουν κουραστεί με τα κόμματα του κατεστημένου.

Βασικό αίτημα στο μανιφέστο του κόμματος να απαγορευτούν όλα τα ισλαμικά τεμένη και οι μιναρέδες, να σταματήσουν οι προσευχές των μουεζίνηδων και να απαγορευτεί η μπούρκα.

Τι γράφουν οι αριστεροι στο Ελλαδισταν! οι ίδιοι έλεγαν ψευδώς για ναζι Μέρκελ επι χρονιά!σε σημείο να νομιζουν οτι οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα! τώρα τους καίει το AfD το οποίο αποκαλούν ναζι φυσικά, και υπερασπίζονται την κομμουνιστριά Μέρκελ! αφού απο το 1945 αριστεροί κάνουν κουμάντο στην Γερμανία οπως και την έκαναν Ισλάμ! μετά απο τόσα χρονιά πλύση εγκεφάλου δύσκολο να ξυπνήσουν! τους ειναι τοσο δύσκολο να καταλάβουν τα αυτονόητα που πια χάνεις το καιρό σου να τους εξηγείς τα αυτονόητα ! έχουν μάθει να ζουν στο ψέμα. Τώρα εκτός απο την Χ.Α θα γράφουν λάσπες και για τους "ναζι" του AfD! και στην πρώτη θέση όλες οι αριστερές ιστοσελίδες! σε σημείο που λες μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος!

Και πολλοί από αυτούς είναι σε τέτοιο σημείο εθισμένοι, έτσι απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα, που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν!!! "εγκλήματα της Βέρμαχτ" σκότωσαν τόσες χιλιάδες "Έλληνες" στην Ελλάδα, κλασικά κομμουνιστικά ψέμματα!"τύπου νεκροί του πολυτεχνείου" ακόμα και μοντέλο απο την Ιταλία που δεν είχε έρθει Ελλαδα πότε! ειναι δυνατόν να πιστεύουν αυτούς τους ψεύτες? μέσα σε αυτούς που σκότωσαν τάχα οι ναζι βάζουν αυτούς που σκότωσαν οι κομμουνιστές σε όλη την χώρα, χιλιαδες σφαγιάστηκαν γιατί δεν ηταν κομμουνιστές!έτσι ξεχωρίζαν τους γνήσιους Έλληνες, οι οποίοι κομμουνιστες ως μη Έλληνες αλλα σημιτικές φυλές έκαναν εγκλήματα πόλεμου οχι μονο κατά των Γερμανών αλλα και κατα Ελλήνων μετά! συν παιδομάζωμα. Οι κομμουνιστες ειναι Εβραίοι στο γένος κατά βάθος! την εποχή του 30 όλοι οι κομμουνιστες ηταν Εβραίοι στην Ευρώπη!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Προσοχή!!! Μην βαζετε όλλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ στο ίδιο Σακούλι! Υπάρχουν στον Πλανιτη σήμερα 17 Εκατομοιρια ΕΒΡΑΙΟΙ. Μέγα λάθος να νομίζετε ότι επειδή ειναι ΕΒΡΑΙΟΙ ειναι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ 1848, Ποσοι ειναι οι Σιωνιςτες οι ο οποίοι ειναι πάμπλουτοι, και ειναι αυτοί που θέλουν να ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 2800ΔΟΥΛΟΥΣ!! Πηγενεται στο ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΕΙΟ HARVARD. EΚΑΝΑΝ ΕΔΡΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ NOEL IGNATIEV, TON όποιον φέρανε απο το Πανεπ. Της Μασασυτης, ΕΒΡΑΙΟΣ βέβαια ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΡΗΣ ΦΥΛΗΣ!! Το Δημοσιεύσαμε σε ΟΛΛΗ την ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!! Αυτά κάνουν τα τέρατα της οικουμένης, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications