Δείτε τι περιμένει όσες χώρες δεν θέλουν να στεγάσουν “μετανάστες”, αυτές δηλαδή που δεν ελέγχουν 100%
Δείτε τι περιμένει όσες χώρες δεν θέλουν να στεγάσουν “μετανάστες”, αυτές δηλαδή που δεν ελέγχουν 100%

Απόφαση-κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ☭ ✡ Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου? ωραίο όνομα! το ακούν οι χρήσιμοι ηλίθιοι τύπου αριστεροι και νομίζουν οτι όντως ειναι για το ευρωπαϊκό δίκαιο! οποιος θέλει να δει τι επίπεδο νοημοσύνης έχουν γενικά οι αριστεροί ας ακούσει τι λένε στο real fm(προπαγανδιστικό και αυτο) όταν παίρνουν τηλεφωνά, θα σοκαριστεί με την τόση ηλιθιότητα που επικρατεί, κάτι αριστερές βλαμμένες που τις έχουν για βουλευτίνες, που πετάνε τούβλα κατα καιρούς, κάτι κακάσχημες απο τα προβληματικά γονίδια, φαίνονται "τέρατα νοημοσύνης" μπροστά σε χιλιάδες άλλους χαμηλής αντίληψης ηλίθιους αριστερούς, αλλα ταυτόχρονα και αδίσταχτους αυτα πάνε μαζί!

Αφού απο την τόση "εξυπνάδα" που έχουν λένε και πιστεύουν ακριβώς οτι θέλουν οι Οβριοί! εξάλλου γιαυτό έχουν και την αριστερή/κομμουνιστική εβραϊκή ιδεολογία, επίσης διαβάζουν μονο αριστερές σελίδες, και τύπου Βικιπαίδεια(που ελέγχουν οι Οβριοί) , όλες οι άλλες ειναι "αναξιόπιστες" στα ηλίθια μυαλά τους! και η λογική τους ειναι: όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι εχθρός μας ίδιο δόγμα με το Ισλάμ,άρα εξ αρχής δεν υπάρχει λογική,και δεν χρειάζεται καν να πιάσεις κουβέντα με αυτούς τους δογματικούς χρήσιμους ηλίθιους .

Όσο για το Ευρωπαϊκό δήθεν Δικαστήριο? αυτα ειναι στημένα πολλά χρονιά τώρα οπως και ο στρατός κατοχής της Γερμανίας (1945) που τελικά έγινε το γνωστό ΝΑΤΟ, ας δούμε ενα ενδεικτικό παράδειγμα: Γενοκτονία ορίζεται ως :Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας. Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας.Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη (λαθρο) .Είδατε κανένα Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνει κατι για την γενοκτονία?

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECJ ✡) αναμένεται σήμερα να απορρίψει την προσφυγή κρατών μελών της ΕΕ από την ανατολική Ευρώπη τα οποία επιδίωκαν να μην υποδεχθούν πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή ή την Αφρική.

Το ECJ, το οποίο εδρεύει στο Λουξεμβούργο, πρόκειται να αποφανθεί περί τις 10:30 (ώρα Ελλάδας) για την προσφυγή εναντίον των υποχρεωτικών ποσοστώσεων μετεγκατάστασης προσφύγων που είχε εισηγηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την οποία είχαν υποβάλει η Σλοβακία και η Ουγγαρία και υποστήριξε η Πολωνία.

Διπλωμάτες και αξιωματούχοι της ΕΕ αναμένουν ότι η προσφυγή αυτή θα απορριφθεί και ότι οι συνομιλίες για τη δημιουργία ενός μηχανισμού έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των αυξημένων προσφύγων και μεταναστών θα μπορέσουν να ξαναρχίσουν.

Το ζήτημα παραμένει σε τέλμα τα τελευταία δύο χρόνια και δίχασε την ΕΕ την ώρα που τα κράτη μέλη της καλούνται να διαχειριστούν το ζήτημα του Brexit, να αντιμετωπίσουν απειλές για την ασφάλειά τους και να ανταποκριθούν σε διεθνείς προκλήσεις.

«Περιμένουμε μια καθαρή γραμμή από το δικαστήριο. Το περιμένουμε ώστε να αναζωογονηθούν οι συνομιλίες για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ασύλου στην ΕΕ», δήλωσε ανώτερος διπλωμάτης.

Η ΕΕ έχει υποδεχθεί πάνω από 1,7 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική από το 2014. Όμως μετά τις μαζικές προσφυγικές ροές του 2015, ο αριθμός των αφίξεων μειώνεται σταθερά κατόπιν της συμφωνίας του 2016 που έκλεισε την οδό από την Τουρκία στην Ελλάδα και τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για να μειωθούν οι αφίξεις στην Ιταλία μεταναστών που αναχωρούν από τη Λιβύη.

Ακόμη και οι προσφεύγουσες χώρες περιμένουν ότι θα χάσουν στο δικαστήριο, μετά την αρχική εισήγηση του Ιουλίου. Ένας σλοβάκος διπλωμάτης σημείωσε ότι αναμένει να «επαναληφθούν» όσα είχαν ειπωθεί τον Ιούλιο και πρόσθεσε: «Θα αντιδράσουμε κάνοντας σαφές ότι σεβόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου. Θα πούμε επίσης ότι συνεχίζουμε να θεωρούμε πως δεν είναι αυτός ο τρόπος να λυθεί το πρόβλημα, αλλά θα προχωρήσουμε στη μετεγκατάσταση».

«Ο απώτερος στόχος είναι η άμεση σύνδεση όλων των χωρών του κόσμου ... μέσα από την ανάμειξη των φυλών, με στόχο μία ανοιχτή καφέ φυλή στην Ευρώπη, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες απο του Τρίτου Κόσμου στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα είναι ένας πληθυσμός με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90, πολύ ανόητος να κατανοήσει, αλλά αρκετά ευφυής για να λειτουργήσει. "- Thomas PM Barnett Αμερικανός στρατιωτικός γεωστρατηγός και πρώην επικεφαλής αναλυτής της Wikistrat )...... Μονοί τους τα έχουν πει !!τα όλα ειναι Παραμυθιά για εμβολιασμένους και ψεκασμένους! ποιοι ειναι οι "ρατσιστές" λοιπόν? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

O Ραββινος Σιμητης, εκφραζει την θελησητ ν Σιωνιστων. Να φυγουν οι Ελληνες αποτην Ελλαδα, για να την εχουν μονοιτους οιΣιωνιστες Εβραιοι.Καιαυτο θα γηνει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications