7 Σεπ 2017

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ:Αυτά γίνονται στα hot spots την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε !! video

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ:Αυτά γίνονται στα hot spots την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε !! video

Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στα hot spots, τα οποία σπανίως βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Το...κράτος εν κράτει που έχει στηθεί για τα καλά στα μεγαλύτερα κέντρα φιλοξενίας της χώρα μας, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις ελληνικές αρχές, ωστόσο εν τη απουσία "άνωθεν εντολών", δεν δύναται να συμβούν μεγάλες παρεμβάσεις.

Του Άρη Δημόπουλου

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του el.gr, δεν είναι λίγες οι φορές που ολόκληρα φορτία με συσκευασμένο φαγητό πετιούνται επιδεικτικά στα...σκουπίδια, κάτι το οποίο έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά το περιστατικό που σας μεταφέρουμε έλαβε χώρα σε μεγάλο hot spot της Αττικής και μάλιστα σε περιοχή όπου φιλοξενούνται μεγάλοι αριθμοί μεταναστών.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, με χιλιάδες μερίδες συσκευασμένου και πιστοποιημένου (από Catering) να πετιούνται, είτε επειδή δεν τις θέλουν οι μετανάστες είτε επειδή απλά...περισσεύουν από τις ήδη μεγάλες και καθημερινές παραγγελίες. Οι παραγγελίες είναι καθημερινές, ενώ το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως οι μεγάλες αυτές...περιττές ποσότητες φαγητού δεν δίνονται πουθενά (!!), αλλά καταλήγουν σαν απορρίμματα.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα (traffiking, εμπόριο ναρκωτικών και παράνομες συναλλαγές), λαμβάνουν χώρα σχεδόν καθημερινά σε πολλά κέντρα φιλοξενίας, διογκώνοντας το πρόβλημα και μετατρέποντας τα hot spots ουσιαστικά σε ένα επικίνδυνο γκέτο.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τους παράλογους φόρους, χάνοντας μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους και περικόπτοντας ακόμη και τα απολύτως βασικά από τα καθημερινά τους ψώνια.

Για αυτούς τους Έλληνες ποιος θα ενδιαφερθεί παρέχοντάς τους τροφή, προστατεύοντάς τους τα σπίτια τους και -το κυριότερο- δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να εργαστούν;

Σίγουρα όχι οι ύποπτες ΜΚΟ πάντως ή οι...."αλληλέγγυοι":

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ:Αυτά γίνονται στα hot spots την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε !! video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: