Ποιά η σχέση του CERN με τα σενάρια για τις 23 Σεπτεμβρίου;
Ποιά η σχέση του CERN με τα σενάρια για τις 23 Σεπτεμβρίου;

Τι συμβαίνει στη Γη με το παρεκκλήσι της Σιξτίνης,τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Ατζέντα 21; Ψάξτε το!Έχει σχέση το CERN με τους πρόσφατους τυφώνες που κτύπησαν τις ΗΠΑ;

Τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει το CERN σε πειράματα πριν τις 23 Σεπτεμβρίου;
Τι συνέβη τη μέρα της ολικής έκλειψης του ήλιου στις ΗΠΑ που κανένα κανάλι δεν έδειξε;
Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ακολουθήσουν καταστροφές στις ΗΠΑ που τις είδαμε με τους τυφώνες Χάρβε'ι' και Ίρμα ενώ υπάρχουν φόβοι και για συνέσεια καταστροφών αφού αναμένονται ο Χοσέ και ο Μαξ αν θα εξελιχτούν σε τυφώνες.

Ποιός ελέγχει το κλίμα και τα σύννεφα γίνονται έγχρωμα όπως βλέπετε στο βίντεο;
Στο παρακάτω βίντεο από τους You Tubers θα δείτε αναλυτικά τα ερωτήματα που θέτουμε με κάποιες απαντήσεις,όσον αφορά την Εκκλησία της Σιξτίνης,το Βατικανό και την κρίση.
Καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο πριν από τις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Ανάλυση Alberino - CERN: Αποκλειστική συνωμοσία!
Στην ανάλυση αυτή, ο Timothy Alberino αναλύει την προέλευση, τη δραστηριότητα και την πιθανή απόκρυφη συνωμοσία πίσω από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) και τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του. Οι φυσικοί και οι μηχανικοί που εργάζονται στο CERN θέλουν φανερά να "ανιχνεύψουν τη θεμελιώδη δομή του σύμπαντος"για να ανακαλύψουν τι είναι κατασκευασμένο και πώς ξεκίνησαν όλα.

Αλλά υπάρχει μια βαθύτερη και πιο σκοτεινή ατζέντα που διαπερνά τις απόκρυφες σκιές πίσω από τις σκηνές; Είναι κάποιος που προσπαθεί να σκίσει το πέπλο του υλικού κόσμου και να ανοίξει μια πύλη στην απαγορευμένη σφαίρα;
Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η ανθρωπότητα πρόκειται να ξεπεράσει κάθε όριο, που δεν έχει παραβιαστεί για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε το "κουτί της Πανδώρας" που είχε σφραγιστεί πολύ καιρό πριν για την προστασία μας.

Παρόλο που καλύπτονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το CERN σε αυτή την παρουσίαση, καταφέρνει να προβληματίσει.
Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος δεδομένων που σχετίζονται με συγκεκριμένα πειράματα που εμφανίζονται στο εσωτερικό του Large Hadron Collider αλλά δεν βγαίνουν προς το κοινό σε δημόσια θέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε βάθος σχετικά με αυτό το θέμα, επισκεφτείτε την ενότητα του CERN της ιστοσελίδας του Steve Quayle: http://www.stevequayle.com/index.php?. και δείτε την φανταστική έρευνα του Anthony Patch: : http: // www. anthonypatch.com.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : corfiatiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications