Υπάλληλοι της ΔΕΗ βαρέθηκαν να ξύνονται και έκαναν ιστιοπλοϊκό όμιλο !!
Υπάλληλοι της ΔΕΗ βαρέθηκαν να ξύνονται και έκαναν ιστιοπλοϊκό όμιλο!

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Υπαλλήλων της ΔΕΗ με λεφτά των κορόιδων φορολογουμένων.

Ήταν 1982, μόλις είχε βγει το ΠΑΣΟΚ και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που είχαν βαρεθεί να ξύνονται αποφάσισαν να κάνουν έναν Ιστιοπλοικό Όμιλο. Προφανώς είχαν κουραστεί στο να λύνουν σταυρόλεξα, να διαβάζουν το Τραστ του γέλιου, να πίνουν φραπέ και να κάθονται στο σπίτι τους, έχοντας πάρει άδεια από τη σημαία.

Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν αυτό τον ιστιοπλοικό όμιλο. Κάλεσαν μάλιστα και την Ολγα Γεροβασίλη στο σκάφος για να τους αξιολογήσει!

Δείτε τι γράφουν στην ιστοσελίδα τους:
Ιστορία Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Προσωπικού ΔΕΗ
Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1982 από εργαζόμενους της ΔΕΗ που ήταν λάτρες της ιστιοπλοΐας. Με την απόφαση Α1-Β/Φ05/80 5 Αυγούστου 1982, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μας αναγνώρισε ως φίλαθλο Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ
Το Κασίδι (ή Κασιδιάρα ή Κούλουρη), είναι ένας απόκρημνος λόφος στο 64ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, απέναντι από το νησί του Πάτροκλου και την χερσόνησο της Βουλιαγμενης, ένα μέρος «φαλακρό» (Λέξη από το Λατινικό cassis = γυαλιστερό κράνος), δηλαδή γυμνό από βλάστηση. Τόσο λογω της θέσης του όσο και της απόστασης του απο τον Φαληρικό Ορμο, θεωρείται απο πολλούς Ιστιοπλόους, ως ιδανικό πέρασμα για ημερίσια ιστιοδρομία. Ετσι ο Ομιλός μας τον ενέταξε στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων το 2009.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Η ιδέα ενός Ιστιοπλοϊκού Αγώνα στο Αγκίστρι , ξεκίνησε και καθιερώθηκε το 2009. Κατά τον σχεδιασμό του αγώνα, φάνηκε απο την αρχή, η δυναμική μια συνεργασίας , με άλλον Όμιλο και έτσι το ίδιο έτος ο ΝΑΟΕΦ συμπεριλήφθηκε στον Αγώνα ως συνδιοργανωτής. Λαμβάνοντας υπ΄όψη, τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που πετυχαίνουμε κάθε χρόνο, η συνδιοργάνωση μας αυτή, απέδειξε ότι κάθε συνεργασία , κάθε κοινή προσπάθεια όταν γίνεται σωστά, έχει πάντα τα αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε ετήσια στον Ιστιοπλοϊκό μας αγώνα.

kourdistoportocali

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications