4 Αυγ 2017

Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο της Τρίπολης και έβαζαν βενζίνη δωρεάν

 Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο της Τρίπολης και έβαζαν βενζίνη δωρεάν

Οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου υγρών καυσίμων διαπίστωσαν ότι οι δεξαμενές ήταν σχεδόν άδειες και οι κερματοδέκτες είχαν ελάχιστα χρήματα Ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ υπέστησαν οι ιδιοκτήτες ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο της Τρίπολης τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν έπαθε βλάβη ο αυτόματος πωλητής βενζίνης με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να βάζουν βενζίνη χωρίς να… πληρώνουν ούτε δεκάρα!

Όταν οι επιχειρηματίες πήγαν να ανοίξουν το βενζινάδικο το πρωί, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ενώ οι δεξαμενές ήταν σχεδόν άδειες, στους κερματοδέκτες δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα χρήματα, από τους… άτυχους που εφοδιάστηκαν με καύσιμα πριν από τη βλάβη!

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος αγνώστων, η οποία στρέφεται κατά των οδηγών που εκμεταλλεύτηκαν τη ζημιά.

Θεωρείται, μάλιστα, βέβαιο ότι θα εντοπιστούν όλοι από τους αστυνομικούς, καθώς οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου έχουν καταγράψει όλα τα οχήματα που έβαλαν καύσιμα από το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή και, βάσει του αριθμού κυκλοφορίας, θα βρεθούν άμεσα οι… τζαμπατζήδες οδηγοί οι οποίοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν το αντίτιμο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο της Τρίπολης και έβαζαν βενζίνη δωρεάν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats