6 Αυγ 2017

Τρόμος στην πτήση Αθήνα-Φιλαδέλφεια της American Airlines – Δέκα επιβάτες και πλήρωμα τραυματίες

Τρόμος στην πτήση Αθήνα-Φιλαδέλφεια της American Airlines – Δέκα επιβάτες και πλήρωμα τραυματίες

Στιγμές αγωνίας και πανικού έζησαν οι επιβάτες πτήσης της American Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ καθώς σημειώθηκαν σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στο αμερικανικό αεροδρόμιο με αποτέλεσμα 10 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Όπως περιγράφουν επιβάτες του αεροσκάφους οι αναταράξεις άρχισαν όταν οι αεροσυνοδοί μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Τότε ο πιλότος ενημέρωσε ότι οι επιβάτες έπρεπε να προσδεθούν και οι αεροσυνοδοί να καθίσουν στις θέσεις τους.

Αλλά οι εντολές του πιλότου δεν πρόλαβαν να εκτελεσθούν αφού το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη «βουτιά», προκαλώντας απίστευτο τρόμο σε όλους τους επιβάτες, αλλά δέκα τραυματισμούς.

Επτά από τους τραυματίες ήταν αεροσυνοδοί και τρεις επιβάτες. Τελικά το αεροσκάφος της πτήσης 759 με 287 επιβάτες και 12 μέλη πλήρωμα προσγειώθηκε στις 3:10 μ.μ. (τοπική ώρα) στην Φιλαδέλφεια.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία αναφέρει: «Η πτήση από την Αθήνα στη Φιλαδέλφεια υπέστη σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους στη Φιλαδέλφεια. Η ένδειξη «προσδεθείτε» ήταν ενεργοποιημένη. Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για αξιολόγηση».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρόμος στην πτήση Αθήνα-Φιλαδέλφεια της American Airlines – Δέκα επιβάτες και πλήρωμα τραυματίες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: