Το είδαμε κι αυτό - Ο «αριστερός» από τα Βόρεια Προάστια Π.Σκουρλέτης  κατήγγειλε τον Άδωνι ως κρυφοχρυσαυγίτη
Το είδαμε κι αυτό - Ο «αριστερός» από τα Βόρεια Προάστια Π.Σκουρλέτης  κατήγγειλε τον Άδωνι ως κρυφοχρυσαυγίτη

Ο πρώην ιδιοκτήτης κέντρων αδυνατίσματος (λουκέτο) και νυν επαγγελματίας πολιτικός του Σύριζα, Π. Σκουρλέτης, ευλόγως πήρε «ανάποδες» με τον Άδωνι. Γιατί ως γόνος εφοπλιστικής οικογένειας έχει κι αυτός τα προβλήματα του ...Ολόκληρο σπίτι με πισίνα στην Εκάλη πρέπει να συντηρήσει ο άνθρωπος.

Για αυτό πρέπει να παραμένει στην πολιτική επικαιρότητα με κάθε τρόπο,ορθόδοξο ή ανορθόδοξο..
Ο Σκουρλέτης πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να δίνει εξετάσεις..μιας και ο Αλέξης τον είχε κατατάξει στους ανεπιθύμητους του αποκόμματος των ορφανών του Στάλιν.

Ο Σκουρλέτης μετά την «περιπέτεια» του αντιεξουσιαστή γιου του (Φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή για επεισόδια), που ήταν εξαφανισμένος,βγήκε από το ανήλιαγο και με την άδεια πισίνα κρησφύγετο τους στα Β. Προάστια, για να κάνει την δήλωση της ημέρας στην αυτοεπονομαζόμενη «ανεξάρτητη ΕΡΤ»✡ ☪ ☭..

Ο Άδωνις είναι κρυφοχρυσαυγίτης»
Για αναβάθμιση των ακροδεξιών στοιχείων στη ΝΔ έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και χαρακτήρισε «κρυφοχρυσαυγίτη» τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι η ρητορική του είναι «ακροδεξιά και διχαστική».

«Η Ν.Δ. έχει χάσει τον στρατηγικό της προσανατολισμό και έχει εγκλωβιστεί σε ακροδεξιά ρητορική» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε: «Εμάς μας βολεύει, καθώς με τέτοια αντιπολίτευση θα μακροημερεύσουμε στην κυβέρνηση».

Κάντε σύγκριση τώρα.Απ τη μία ο Άδωνις.. ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος που δουλεύει από μικρό παιδί..και έφτασε να είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ...και απ την άλλη ένας «γόνος» που τα βρήκε όλα έτοιμα..έχει βάλει λουκέτο σε ότι επιχείρηση εχει στήσει και αφού είδε και απόειδε το ρίξε στην θεωρία και την σιγουριά της αριστερής επαγγελματικής πολιτικής.

Who is who
Μπορεί πολιτικά ο Πάνος Σκουρλέτης να έχει ταυτίσει την πορεία του με την Αριστερά, αλλά προέρχεται από αστική οικογένεια. Η μητέρα του είναι γόνος της εφοπλιστικής οικογενείας Λαιμού. Αν και σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή (σήμερα Πανεπιστήμιο Πειραιά), από την οποία αποφοίτησε το 1986, δεν ασχολήθηκε με τα ναυτιλιακά.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του, η οικογένειά του έχει συγκρουστεί με την οικογένεια Λαιμού λόγω οικονομικών διαφορών. Η υπόθεση αυτή λέγεται ότι του άφησε μία μόνιμη αντιπάθεια προς το κεφάλαιο και ειδικά προς τους εφοπλιστές.

Ο Πάνος χάραξε τη δική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα. Για μικρό χρονικό διάστημα διατηρούσε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν η εποχή που μετά τις κομματικές συνεδριάσεις απολάμβανε συζητήσεις και μεσημεριανά σνακ στο μαγαζί του, φορώντας και ένα μοδάτο σκουλαρίκι στο αυτί του. Οταν η περιπέτεια στον τομέα της εστίασης έκανε τον κύκλο της, δοκίμασε την τύχη του στον χώρο της ομορφιάς. Ασχολήθηκε με τα κέντρα αδυνατίσματος που διατηρούσε η οικογένειά του, τα οποία, όμως αν και σπούδασε οικονομικά, ούτε αυτά κατάφερε να τα διατηρήσει.Φανταστείτε τι είδους οικονομολόγος είναι.

Η πισίνα
Για τον Σκουρλέτη πάντα είχε προτεραιότητα η πολιτική σταδιοδρομία του και όχι η επιχειρηματική. Δεν φαίνεται, άλλωστε, να αντιμετώπισε ποτέ βιοποριστικό πρόβλημα. Το πατρικό σπίτι του είναι εντυπωσιακό και, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, διαθέτει και εσωτερική πισίνα. Ο ίδιος μένει σε ένα θαυμάσιο σπίτι στα βόρεια προάστια, απολαμβάνει μία καλή ζωή και λατρεύει τα φουσκωτά.

Κάπως έτσι ξεπήδησε από μέσα του ο «μοδάτος αριστερός αγωνιστής».. με έφεση στα τηλεοπτικά πάνελ.
Βάστα Σκουρλέτη! Βάστα, αγόρι μου!

eglimatikotita.gr

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Όσο Καραγκιόζης είναι ο ένας άλλο τόσο είναι και ο άλλος που βλέπεις εσύ διαφορά δεν το καλαβαινω να σου θυμίσω ο Άδωνις..(τρομαρα του) ψυφησε μνημονια ,τζαμη, και μόνο και μόνο που ειναι στη νουδουλα τα λέει ολλα.. στο είχα γράψει και σε παλαιότερο μύνημα Γιώργο , η αυτοδημιούργητος είσαι η δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου ή ψήφος ακριβώς το ίδιο μέτρα.... φοινιξ

Ανώνυμοςείπε...

ΥΓ.δεν πρόσεξα ότι το άρθρο δεν το υπογραφής εσύ...άρα περνώ πίσω το τελευταίο σκέλος του μυνήματα μου.... Φοινιξ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications