Το αυτοκίνητο δεν είναι πια μέσο μεταφοράς αλλά όπλο πολέμου - Όπως και ο ίδιος ο άνθρωπος
Το αυτοκίνητο δεν είναι πια μέσο μεταφοράς αλλά όπλο πολέμου - Όπως και ο ίδιος ο άνθρωπος

Άλλη μια πολύνεκρη επίθεση στην Ευρώπη. Αυτήν τη φορά στη Βαρκελώνη σε ένα νέο είδος τρομοκρατίας που αρχίζει και γίνεται...συνήθεια. Από όταν άρχισαν τα πρώτα σήμαδια της αλλαγής των ισορροπιών υπέρ της νομιμότητας στη Συρία, άρχισαν σιγά σιγά οι επιθέσεις σε χώρες της Δύσης.

Του Στρατή Μαζίδη

Οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες άλλωστε γνώριζαν εξαρχής ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα αληθινό χαλιφάτο (ISIS) ή εμιράτο (αλ Κάιντα). Φρόντισαν όμως να δώσουν το βάπτισμα του πυρός σε αρκετούς εξ εσπερίας "μαχητές" οι οποίοι εστάλησαν εγκαίρως στον τόπο καταγωγής τους, όσο δηλαδή η Ευρώπη έκλεινε τα μάτια σε όλους εκείνους τους μουσουλμάνους υπηκόους της που άρχιζαν να ταξιδεύουν στην Τουρκία για να περάσουν σε συριακό έδαφος.

Οι αναλώσιμοι αυτοί άνθρωποι επέστρεψαν και αναμένουν εντολές. Και εδώ θα πρέπει πλέον πολύ σοβαρά να αναλογιστούν αρκετοί στο ότι η Δύση απέτυχε να νικήσει το ισλάμ όταν 2ης και 3ης γενεάς μουσουλμάνοι - απόγονοι μεταναστών ριζοσπαστικοποιούνται τόσο εύκολα.

Η επίθεση στη Βαρκελώνη έρχεται να αναδείξει μια σκληρή και ανίκητη πραγματικότητα. Ποια; Ότι η τρομοκρατία, τουλάχιστον η ισλαμική, δε χρειάζεται όπλα αλλά αποφασισμένους. Το αυτοκίνητο και γενικώς το οποιοδήποτε όχημα αποτελεί πια όπλο πολέμου με το οποίο διεξάγεται η τζιχάντ σε δυτικό έδαφος.

Ένας μπορεί να πάρει δεκάδες και να τραυματίσει άλλους τόσους.

Όπλο πολέμου αποτελεί βέβαια και ο ίδιος ο άνθρωπος όταν ανακατεύεται με τα πλήθη και ανατινάζεται. Η τρομοκρατία αυτή δεν αντιμετωπίζεται. Ενίοτε προλαμβάνεται αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Η Δύση ξεπληρώνει πλέον τους λογαριασμούς που άνοιξε με τις επεμβατικές πολιτικές της τα περασμένα χρόνια εκτρέφοντας τέρατα για να επιτελέσει τους σκοπούς της. Τότε πχ που το πρόπλασμα της Αλ Κάιντα και του εξτρεμισμού στον Αφγανιστάν, ήταν καλό και η ΕΣΣΔ η κακή. Δείτε όμως πως κατήντησε αυτή η όμορφη χώρα η οποία ήταν δεκαετίες μπροστά μας.

Το κακό για τη Δύση είναι ότι έχει ακόμη αρκετά γραμμάτια προς εξόφληση.

freepen.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications