30 Αυγ 2017

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟtroll του ΙΝΤΕΡΝΕΤ Με τη χορηγία του Συριζαίϊκου ολοκληρωτισμού

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟtroll του ΙΝΤΕΡΝΕΤ Με τη χορηγία του Συριζαίϊκου ολοκληρωτισμού

Τα καθεστώτα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, είτε πρωθυπουργοκεντρικής είτε προεδροκεντρικής δεν αντέχουν την ελευθερία του λόγου, ούτε την ελευθερία της γνώμης….

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ

Επιστρέφουν σε αλήστου μνήμης εποχές λογοκρισίας – Ετοιμάζουν «νόμο – έκτρωμα» για να ελέγξουν ακόμα και τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου – Χρησιμοποιούν μεθόδους απολυταρχικών καθεστώτων που παραπέμπουν σε μεθόδους Βόρειας Κορέας – Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίζουν για την εγκυρότητα των ρεπορτάζ Αφού απέτυχαν να ελέγξουν τους καναλάρχες της διαπλοκής βάλουν τώρα εναντίον όλων των ΜΜΕ… Ακόμα και εναντίον των χρηστών του διαδικτύου στο facebook (κατεβάζοντας συνέχεια τα προφίλ μας) & το twitter φιμώνοντας τις διαφορετικές απόψεις. Ο κόκκινος φασισμός βρίσκεται σε οργασμό.

(Διαρκείς επιθέσεις καθημερινά, στα προφίλ μας και στις Ομάδες μας από τον εγκατεστημένο μισθοδοτούμενο φλώρο του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι ΠΑΝΟ και το τρολοεπιτελείο που έχει στήσει το νέο Τσιπρομαδουροκαθεστώς της φασιστεράς… στο Ελληνικό Facebook με τα μαντρωμένα πρόβατα, να βρίσκονται υπό κομματικό κόκκινο φασιστικό έλεγχο… των pride…)

Οι μισθοδοτούμενοι «υπάλληλοι» του Σύριζα … Η Μαλβίνα, η Ελίνα, η Νατάσα, η Μαρία, Ο ΠΑΝΟΣ, ο Κώστας, Ο Σωκράτης, ο Δημήτρης, ο Δημοσθένης, ο Χρήστος, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, έτοιμοι όλοι για ψυχολογικά backup, καφέδες, επιλύσεις συγκρούσεων, επιθέσεις σε χρήστες και σε ομάδες με σκοπό την διαλυσή τους… αναφορά και ρίξιμο προφίλ που πλήττουν το πουστοκόμμα τους. Ολα αυτά τα μπ@φοπουστοπουτ@νάκια του ΣΥΡΙΖΑ συνθέτουν μια ομάδα που ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Οι στάρ της Μυκόνου(που διορίστηκαν στην ΕΡΤ), Oι ενημερωτές του Πλανητάρχη(αντικαπιτάλες κατά τα άλλα), Οι φασαριόζοι που τσακώνονται με χρήστες στις Ομάδες του Facebook, και οι λοιποί μπαφομαλλιάδες και κραγμένες αδερφές, όλοι εκεί επί τον έργον για την προστασία του πρωκτοκόμματος.

Αυτά τα troll στο παρακάτω βίντεο ειναι μονο τα γνωστά, υπάρχουν και αλλα πολλά και ολόκληρες ιστοσελίδες troll :

sotos206

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟtroll του ΙΝΤΕΡΝΕΤ Με τη χορηγία του Συριζαίϊκου ολοκληρωτισμού
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: