7 Αυγ 2017

Συνέντευξη σύριας μητέρας 3 παιδιών, μαχήτριας βαθμοφόρου σε μονάδα του Τίγρη

Συνέντευξη σύριας μητέρας 3 παιδιών, μαχήτριας βαθμοφόρου σε μονάδα του Τίγρη

Η μοναδική γυναίκα βαθμοφόρος στις ειδικές μονάδες του Τίγρη είναι σύρια κουρδικής καταγωγής και μητέρα 3 παιδιών. Έχει συμμετάσχει στην πρώτη γραμμή των μαχών ενάντια στην ισλαμική εγχώρια και εισαγόμενη τρομοκρατία σε Χαλέπι,Χάμα,Παλμύρα και αλλού.

Υπήρξε στρατιωτικός καριέρας πριν τον πόλεμο. Αρνήθηκε να κάνει χρήση του προνομίου που αφορά τις γυναίκες στρατιωτικούς να μην μετάσχουν σε βίαιες συρράξεις και μάλιστα στην πρώτη γραμμή. Επέλεξε να είναι απόλυτα μάχιμη από το να υπηρετήσει την πατρίδα από μια προστατευμένη θέση.

Στις πρόσφατες μάχες στη συριακή έρημο προελαύνοντας από Ράκα προς Ντέιρ Έζζορ τραυματίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε 2 χρόνια. Μας μίλησε από το κρεβάτι της νοσηλείας και δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ στενοχωρημένη όχι για τον τραυμτισμό της αλλά για το ότι δεν εκπλήρωσε το καθήκον της στο έπακρον με τελικό στόχο την απελευθέρωση της Ντέιρ Έζζορ.

»από χώμα προερχόμαστε και χώμα θα γίνουμε.Δεν φοβάμαι το θάνατο. Πιστεύω ότι ασκώ μια έντιμη εργασία και ότι αυτό είναι το καθήκον μου έναντι της χώρας μου. Επιθυμώ γρήγορα να θεραπευθώ όχι για τον ευατό μου αλλά για να επστρέψω κοντά στους αδερφούς μου που αυτή την ώρα υποφέρουν.

Είμαι μητέρα 3 κοριτσιών και όπως έχω καθήκον ως μητέρα να στηρίζω τα παιδιά μου έτσι και στο Συριακό Αραβικό Στρατό δίνω δύναμη με την παρουσία μου και τη δράση μου γι αυτό και είμαι γνωστή ως η »κούρδισα μάνα ». Η δουλειά μου μπορεί να είναι πρακτική να γίνεται με τα χέρια αλλά όμως η καρδιά μου είναι αυτή που πονάει,η καρδιά μου είναι αυτή που φλέγεται για την χώρα μου και το λαό μου.

Το αίμα μου είναι λιονταρίσιο και η πατρίδα μου είναι η ψυχή της ψυχής μου.Ανυπομονώ ν΄ανακάμψω και να είμαι παρούσα στην απελευθέρωση της Ντέιρ Έζζορ. »

Η σύντροφος και μητέρα Ρ. έχει 3 αδέρφια που ήδη έχουν σκοτωθεί ως ήρωες ενώ πρόσφατα έχασε και το ανίψι της σε αυτή τη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Ευχόμαστε στην ηρωίδα μάνα ταχεία ανάρρωση και ν΄αξιωθεί τη χαρά της νίκης της απλευθέρωσης της ιστορικής πόλης Δούρα Ευρωπός -Deir Ezzor.3.2.17

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνέντευξη σύριας μητέρας 3 παιδιών, μαχήτριας βαθμοφόρου σε μονάδα του Τίγρη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats