25 Αυγ 2017

Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!

Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!

ΠΑΛΙ «Ξ Ε Χ Α Σ Α Ν» ΤΑ ΣΙ-ΧΑ-ΜΕ-ΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΑΝ» ;

(ΑΚΟΥΤΕ; ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΤΕ; Ή ΟΧΙ;)
Άμα είσαι …«κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» στην χώρα των «αλληλέγγυων», ακόμα κι αν κάνεις έγκλημα και μάλιστα διπλό, έστω και εξ’ αμελείας, δεν …τρέχει τίποτα! «Ζάχαρη»…

Ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς, λοιπόν, χωρίς να οριστεί ΚΑΝ εγγύηση (!!!) αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό του … και σκότωσε την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη, στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ο μόνος όρος που επιβλήθηκε στον 20χρονο Γεωργιανό – μέχρι που να οριστεί τακτική δικάσιμος – είναι η υποχρέωση της εμφανίσεως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας, μία φορά το… δ ί μ η ν ο !

[MIA ΣΤΙΓΜΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, 2 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, ΕΡΩΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΟ «ΟΡΟ», ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑ …ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ; ; ;]

Και όλα αυτά ενώ ο εν λόγω είχε μεν δίπλωμα, το οποίο όμως ισχύει ΜΟΝΟΝ για την πατρίδα του και Ο Χ Ι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, άρα στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΧΕ δίπλωμα, και όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ‘καφετέριας’ απ’ έξω από την οποία πέρασε λίγο πριν το ατύχημα, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

(ΥΓ): Κι αν τον δουν να εμφανίζεται σε δικάσιμο οι «αρχές», να ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ!
[Πηγή:paspartoy.blogspot.gr] hellasforce

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: