25 Αυγ 2017

Σάλταραν τα ορφανά .5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό έτρωγαν ..νερόσουπα

Σάλταραν τα ορφανά .5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό έτρωγαν ..νερόσουπα

Σάλταραν τα ορφανά .5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό έτρωγαν ..νερόσουπα. Όταν το ίδιο το κράτος είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για τους πολίτες του.Να τα αποτελέσματα!

Να θέλουν να αυτοκτονήσουν πολίτες του διότι δεν γεννήθηκαν στο Μπαγκλαντές η στο Αφγανιστάν,και δεν δικαιούνται στέγης και επιδόματος η κάποιας εργασίας.

Ορφανά χωρίς ρεύμα χωρίς νερό χωρίς καμία κοινωνική πρόνοια ,δεν άντεξαν.
Ανάστατοι οι γείτονες γι αυτή την παντελή απουσία της κρατικής μέριμνας στους Έλληνες πολίτες. Τα δυο αδέλφια ζούσαν 5 χρόνια απο την ελεημοσύνη των γειτόνων τους .Σε ενα βαρέλι έκαναν το μπάνιο τους,και έτρωγαν ...νερόσουπα!!!

Τους έδινα 50 λεπτά να πάρουν ενα γκαζάκι για να φτιάξουν μια νερόσουπα να φάνε!Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε ξένους δίνει κάρτες και επιδόματα λέει αγανακτισμένη μια μητέρα 4 παιδιών που απο το υστέρημά της κάνει οτι μπορεί.Άνεργη και αυτή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σάλταραν τα ορφανά .5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό έτρωγαν ..νερόσουπα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: