17 Αυγ 2017

Ραβδοσκόποι ~ Στην αναζήτηση νερού &... χρυσού Κάνεις έγκριτος επιστήμονας δεν έχει εξηγήσει αυτο το φαινόμενο!!(Βίντεο)

Ραβδοσκόποι ~ Στην αναζήτηση νερού &... χρυσού (Βίντεο)

Η εκπομπή Αληθινά σενάρια, επισκέπτεται την Σκοτούσσα Σερρών και την Φλώρινα κι επιδίδεται στην αναζήτηση υπόγειων υδάτων με την βοήθεια ραβδοσκόπων!

Η ραβδοσκοπία είναι μια ανεξήγητη τεχνική και μπορεί να βοηθήσει να εντοπίσουμε τα πάντα. Από σκελετούς μέχρι ορυκτά. Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την αξιοπιστία της μεθόδου, μιας κι αυτή εξαρτάται από την "ευαισθησία" του χειριστή ή καλύτερα τον "ενεργειακό συντονισμό" του.

Κάνεις έγκριτος "επιστήμονας" δεν έχει εξηγήσει αυτο το φαινόμενο γιατί άραγε? το να αμφισβητούν κάτι ειναι το πιο εύκολο,(τακτική το βάζουμε κάτω απο το χαλάκι) και συνήθως βρίσκουν κάτι γελοίες θεωρίες και λένε με δόλο και εις γνώσης τους οτι λένε ψέμματα,οχι μονο σε αυτο το φαινόμενο αλλα σε πολλά αλλα ανεξήγητα υπαρκτά φαινόμενα πχ φαντάσματα κτλ.. Ειδικά αν έχουν να κάνουν με τις "νεκρές" δυνατότητες του ανθρώπου, εκεί τους πιάνει αμόκ !!!παραδείγμα τον Γερμανό επιστήμονα που έλεγε για οργόνη τον κυνήγησαν με θανάσιμο μίσος!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραβδοσκόποι ~ Στην αναζήτηση νερού &... χρυσού Κάνεις έγκριτος επιστήμονας δεν έχει εξηγήσει αυτο το φαινόμενο!!(Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications