Η αμήχανη στιγμή που ούτε οι Εσθονοί δεν του δίνουν σημασία στο πάρτι υποκρισίας ψεύδους και διαστρέβλωση της ιστορίας στην Ελλάδα!
Η αμήχανη στιγμή που ούτε οι Εσθονοί δεν του δίνουν σημασία στο πάρτι υποκρισίας ψεύδους και διαστρέβλωση της ιστορίας στην Ελλάδα!

Οι κομμουνιστές αριστεροί διαστρευλωτές των πάντων κάνουν "μαθήματα ιστορίας"! γιαυτό δεν υπάρχει στα σχολικά βιβλία το παιδομάζωμα και οι ομαδικές γενοκτονίες Ελλήνων!έπρεπε να καθίσουν να τους κάνουν γενοκτονία οι κομμουνιστές στην Εσθονία! οι αριστεροι λενε οτι ηταν ναζι άρα σωστά τους έσφαξαν!! οπως έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη πολύ πριν τον Χίτλερ!

Η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή για την άρνηση συμμετοχής της Ελλάδας σε συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού :«Εμείς ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι ο κομμουνισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία, όπως ο ναζισμός» είπε ο Σταύρος Κοντονής, ηταν μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού. Σήμερα είναι μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής και της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Εσωκομματικά, προέρχεται από την Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ), που είχε ιδρυθεί από τον Γιάννη Μπανιά.

Πάλι καλα που δεν ειναι κομμουνιστες στο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή! οι μισοί ειναι απο το ΚΚΕ εσωτερικού γιατί έχει παντού ΚΚΕ ειναι μέρος του παγκοσμίου κομμουνισμού(made in Masons), και άλλοι μισοί απο το ΠΑΣΟΚ! επίσης αριστερό! ο κομμουνισμός δεν είναι μια εγκληματική ιδεολογία ! λογική κομμουνιστή! όταν έκανε ομαδικές γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη της καυκάσιας φυλής!καταρχήν ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία κάθε αυτού, αλλα μη καυκάσια φυλή!ο κακός ειναι μονο ο "ναζισμός" που αντιστάθηκε σε αυτη την "πανούκλα"κλασική τακτική δαιμονοποίησης! που έσπερνε τον όλεθρο σε όλη την Ευρώπη πριν καν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, επίσης οργανωμένος απο αυτούς για σκοτωθούν όσο πιο πολλοι καυκάσιοι γίνεται! την γενοκτονία σε όλη την Ευρώπη πολύ πριν κάνει αντίστασή η Γερμανία με τον Χίτλερ την βάφτισαν "ιδεολογικούς αντιπάλους"!

Τίτλοι όπως "Η Ελλάδα διδάσκει ιστορία στην Εσθονία" η "Η Εσθονία διόρθωσε το κείμενο του συνεδρίου και αφαίρεσε τη λέξη «κομμουνισμός»" και διάφορες τέτοιες αρλούμπες απο αριστερές φιλάδες, απευθυνόμενες σε χαμηλής αντίληψης "άτομα",και αν το αλλάξουν αργότερα,θα το αλλάξουν κομμουνιστές εκεί και οχι Εσθονοί!οι κομμουνιστές δεν έχουν πατρίδα!

Οι ομαδικές σφαγές καυκάσιων άρχισαν κάπου το 1900 σε όλη την Ευρώπη απο άκρη σε άκρη εκμεταλευόμενοι την αμάθεια της εποχής!απο τον ισπανικό εμφύλιο (γενοκτονία) έως ομαδικές σφαγές στην Ανατόλια(ΤΟΥΡΚΙΑ) καυκάσιων (αλλιώς Έλληνες)γιατί πήγε υπέρ της Αγίας ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τοτε,(ναζι θα ηταν) σφάξιμο καυκάσιων απο τον Κεμάλ!μέχρι την Αρμενία, απο εκεί και πάνω είχε αναλάβει ο άλλος Οβριός ο Στάλιν! γενοκτονία απο Τουρκιά έως Πολωνία! ποτάμια καυκάσιου αίματος κυλήσουν σε όλη την Ευρώπη οπως και στο μεσαίωνα, στην Ελλαδα δεν είχαν κάνει τίποτα ακόμα, νόμιζαν οτι είχε πετύχει το μπαστάρδεμα με τουρκομογγόλους 100% επι Τουρκοκρατίας, ώσπου διαπίστωσαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οτι έχει πολλούς μη κομμουνιστές ! τότε άρχισε και η σφαγή στην Ελλάδα μη κομμουνιστών καυκάσιων ποντίων κτλ! όλοι αυτοι ηταν "ναζι" δηλαδή γνήσιοι καυκάσιοι μη κομμουνιστές! !αθώοι γυναίκες παιδιά σφαγιάστηκαν και πετάχτηκαν σε τρύπες σε όλη την Ελλάδα .Ζωή Λάσκαρη : Τον πατέρα μου τον έφαγαν με τσουγκράνα οι κομμουνιστές για να μην σπαταλήσουν σφαίρα, Όμοιος κατάσφαξαν και τον πάτερα της Βουγιουκλάκη!ηταν και οι 2 γνήσιοι καυκάσιοι!

Σε κανένα από τα αφιερώματα των εγκάθετων κομμουνιστών δημοσιογράφων και «ιστορικών», δεν πρόκειται να δείτε και να διαβάσετε για την προδοτική στάση των κομμουνιστών στη Μακεδονία και τη Θράκη και την συμπόρευσή τους με τους Βούλγαρους κατακτητές, ούτε και για την εξόντωση των αντιστασιακών οργανώσεων από το ΚΚΕ.

Αντιθέτως, σε μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας, όλοι οι άλλοι πλην των κομμουνιστών, ιδίως κατά την περίοδο της Κατοχής, παρουσιάζονται σαν προδότες, φασίστες και συνεργάτες των κατακτητών, ενώ οι ίδιοι οι κομμουνιστές, ως οι μόνοι αυθεντικοί πατριώτες και τιμητές των πάντων. Το Παιδομάζωμα καυκάσιων παιδιών, είτε αποσιωπείται επιμελώς, είτε γίνεται, συνήθως, μια επιδερμική αναφορά και φροντίζεται σχεδόν πάντα να αντιπαραβάλλεται με τις παιδουπόλεις της βασίλισσας Φρειδερίκης. Για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των κομμουνιστών ούτε λόγος να γίνεται. Τα προμελετημένα, από τους κομμουνιστές, αιματηρά Δεκεμβριανά του '44, παρουσιάζονται σαν μια αυθόρμητη αντίδραση , η σφαγή ομήρων, ως ένα «λάθος» -άρα τα υπόλοιπα ήταν σωστά και δικαιολογημένα.Αν ασχοληθεί σοβαρά κάνεις (απαραίτητη προϋπόθεση να ειναι καυκάσιος) για το τι διαστρεβλωσείς έχουν κάνει διαχρονικά θα πέσει απο τα σύννεφα.

Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός! λογική αριστεροκομμουνιστών σφάξιμο! ίδια με των ισλαμιστών! δείγμα αριστερής στο παρακάτω βίντεο του 2013 μη καυκάσιας αντιπροσωπεύει το 80% των δογματικών αριστερών κομμουνιστών άλλους πιο πολύ άλλους πιο λίγο,η λογική,ηθική,αρετή κτλ, δεν υπάρχουν στα αδίσταχτα μυαλά τους εκ γενετής,η υποκρισία και το ψευδός ειναι το δόγμα τους,όποτε τι να πεις σε αυτούς? και αναρωτιούνται γιατί τους έλεγαν κατώτερους και βάρβαρες φυλές, οι Αρχαίοι Έλληνες καυκάσιοι και ο Χίτλερ!μάλλον δεν αναρωτιούνται καν!το "λογισμικό" τους δεν έχει τέτοιες παραμέτρους! αυτα ειναι "ναζιστικές θεωρίες" οπως ηταν "θεωρίες" η πυρηνική ενεργεία και αλλες επιστημονικές εφευρέσεις που πρώτοι δημιούργησαν. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications