28 Αυγ 2017

Oι εμφανίσεις των UFO στην Ελλάδα από το 1940 έως το 2014 σε ένα βίντεο

Oι εμφανίσεις των UFO στην Ελλάδα από το 1940 έως το 2014 σε ένα βίντεο

Σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησε η ομάδα του UFOs & ALIENS TRUTH Greek community παρουσιάζονται οι 30 καλύτερες Ελληνικές καταγραφές UFO, όπως τις απαθανάτισε ο φακός των συμπολιτών μας, όταν βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής την κατάλληλη στιγμή.

Το υλικό αποτελείται από δυσεύρετες φωτογραφίες και βίντεο, ενώ καλύπτει μία διαδρομή καταγραφών από το 1940 έως τα τέλη του 2014. Απολαύστε το!

Όσοι αναρωτιούνται για την φώτο κάλο ειναι να αναρωτηθούν για αλλα πρώτα, που θα έπρεπε να ξέρουν καθώς υπάρχει πληθώρα στοιχειών και όμως έχουν εξαπατηθεί απο το "κακό", και μετά να αναρωτηθούν γιατί βάλαμε αυτη την την φώτο! γιατί δεν γίνεται ένας του νηπίου που δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά τον πας απευθείας στο κολέγιο!

ufotruth-gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Oι εμφανίσεις των UFO στην Ελλάδα από το 1940 έως το 2014 σε ένα βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: