ΥΠΟΘΕΣΗ : Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ...Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!
ΥΠΟΘΕΣΗ:Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ...Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!

Σίγουρα ο διασυρμός δεν ειναι και οτι καλύτερο,και ποιος θα σταματήσει τον όχλο? αλλα καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει! και "κάποιοι" χρησιμοποιούν αυτο το περιστατικό για ευνοήτους λογούς!οπως και η μονόπλευρη "οπτική γωνιά".

Δεν θα κάνουμε εμείς το δικηγόρο, ούτε παίρνουμε θέση, αλλα θα σταθούμε σε 2-3 σχόλια που έχουν σημασία χωρις ονόματα,και τα οποία ειναι απο την ομάδα Angels Team Athens και στο σχετικό βίντεο ας τα βρουν εκεί όσοι θέλουν :

Την ομάδα angels ποιος τους όρισε ώστε να αποδίδουν δικαιοσύνη? Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά αλλά καταλαβαίνω ότι το κάνουν με καλές προθέσεις αλλά δε μπορούν να χτυπάνε έτσι πόρτες για να εξακριβώσουν διάφορα περιστατικά . Αν ήταν έτσι ο καθένας θα έφτιαχνε μια ομάδα. ... Έχουν αποκτήσει τόση δημοσιότητα για κάτι που θα έπρεπε να κάνουν πίσω από τις κάμερες.

Αγαπητέ Παναγιώτη εδεΙξες την άποψη της οικογενείας που εννοείται θα υποστήριζε το γιο της. Αρα δεν ειναι "αξιόπιστοι" μάρτυρες. Επίσης μου φάνηκε πολύ δηθεν που κρατούσαν συνεχεία το σκυλάκι στην κάμερα για να δείξουν στο φιλόζωο κοινό πόσο κάλοι άνθρωποι ειναι. Επίσης ρώτησες πως και δεν βγήκε κόσμος στα μπαλκόνια όταν την κυνήγησε..

Δεν το ξέρεις οτι ο κόσμος δεν βγαίνει ΠΟΤΕ στο δρόμο η έστω στο μπαλκόνι όταν ακούει φωνές? Δυστυχώς αυτοι εχουμε γίνει. Αρα το επιχείρημα σου ηταν άτοπο. Δεν παίρνω θέση κανενός αλλα το βιντεο με θύμωσε. Φυσικά ηταν λάθος που κοινοποίησε στοιχειά και φώτο των ανθρώπων κτλ κλτ αλλα στο βιντεο υπήρχαν κενά.

Δυστυχώς η ομάδα τάχθηκε ξεκάθαρα με το μέρος τους και αυτο δεν το λες παρουσίαση γεγονότων το λες μεροληψία. Κανε ερωτήσεις κ κράτα αποστάσεις μην αντιδράς. Αυτο λέγεται παρουσίαση γεγονότων το άλλο είναι λαϊκό δικαστήριο... Η αλήθεια είναι άλλη. Σίγουρα της δημιουργούν θέματα.

Καλά ΟΤΙ να ναι,δε διαφωνώ ότι η κυρία Τερέζα έχει κάποιο πρόβλημα,αλλά δε σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά?Ο άλλος μου βγήκε με το πουκάμισο λες κ πήγαινε σε δίκη,κρατούσε το σκυλί κ το φιλούσε κ κοιτούσε στην κάμερα να δει αν τον τραβάει. Κ η κοπελίτσα η γκόμενα του παιδιού με το πουκάμισο,προχθές χτυπιόταν κάτω απ το ποστ ότι τη γάτα τη χτύπησε μηχανάκι κ το είδε κλπ.Κ τώρα λένε ότι τη χτύπησε αυτοκίνητο κ το είδε πάλι ο άλλος. Τι ανοησίες,κ πόσο μπούρδες πια. Έλεος

Ειστε πολυ ευκολοπιστος. Εχω δει πολλους καθώς πρεπει κυρίους να βαζουν φόλες σε γάτες, οπου στη κοινωνική τους ζωη και θεση δεν φαίνεται κατι. Έχουν πλήρη κάλυψη. Πριν τρια χρονια μου δηλητιριασανε 25 μωρα γάτες. Δεν το χωραγε ο νους μου, στη γειτονια μου.. και ομως εμαθα ποιος το εκανε, και ηταν περαν υποψίας!! Τον εκανα να μετανιωσει το γαλα που εχει πιει. Με βλεπει και κρυβεται. Ετσι να μην εμπιστευεστε τους ανθρωπους. Δεν ειναι ολοι ετσι οπως φενονται. Η κυρια που ταιζει τις γατες δεν μπορει να λεει ψεματα, ο αλλος ομως δεν ακουσα να προσφερει σε ζωα.. να ειναι φιλοζωος.

Οικογένεια τραμπούκων κάνει μπαμ στο βίντεο η υποκρισία τους, τυπική περίπτωση σε Ελληνική γειτονιά, ομερτά μεταξύ οικογένειας και γειτόνων. Φιλούν δήθεν το σκυλί μπροστά στην κάμερα.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ "στημένο" το σκηνικό της "συνέντευξης" και ειδικά αυτό με το σκυλάκι στην αγκαλιά....Τα συμπεράσματα δικά σας:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications