18 Αυγ 2017

Ίσως το πιο περίεργο UFO που έχετε δει ποτέ, πετά πάνω από μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ [Βίντεο]

Ίσως το πιο περίεργο UFO που έχετε δει ποτέ, πετά πάνω από μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ [Βίντεο]

Πλάνα φαίνεται ότι δείχνουν ένα περίεργο UFO που πετά πάνω από μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube, λήφθηκε από ένα ζευγάρι στο Ντέιτον του Οχάιο, καθώς έβλεπαν το ηλιοβασίλεμα από το σπίτι τους. Η ταινία δείχνει ένα μυστηριώδες αντικείμενο στον ουρανό, που αιωρείται στον αέρα με το μυτερό άκρο του στραμμένο προς τα κάτω, μαζί με περίεργα σημάδια κατά μήκος της πλευράς του σκάφους.

Η γυναίκα, που μαγνητοσκοπούσε το αντικείμενο στις παρατηρήσεις της είπε: «Μοιάζει σαν να κινείται με τα σύννεφα. και ισχυρίζεται ότι είναι η τρίτη παρατήρηση του ίδιου αντικειμένου από «τρεις ξεχωριστές πηγές» που γυρίστηκαν στην ίδια περιοχή».

Το βίντεο γυρίστηκε την περασμένη Τετάρτη κοντά στο Wright-Patterson Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία είναι δέκα μίλια από το Ντέιτον.

Η βάση έχει αποτελέσει αντικείμενο πολυάριθμων ιστοριών για UFO και εξωγήινους από το 1947.

Μεταξύ 1947 και 1969, η Πολεμική Αεροπορία κατέγραψε 12.618 θεάσεις και παράξενα φαινόμενα – με 701 από αυτά χαρακτηρίζονται ως «αγνώστου ταυτότητας».

apocalypsejohn

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ίσως το πιο περίεργο UFO που έχετε δει ποτέ, πετά πάνω από μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: