26 Αυγ 2017

Μπάκιγχαμ: Τρόμος από επίθεση άνδρα με σπαθί

Μπάκιγχαμ: Τρόμος από επίθεση άνδρα με σπαθί

Τραυματίες δύο αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στον περιβάλλοντα χώρο - Εξουδετερώθηκε και συνελήφθη ο δράστης

Σε κατάστση συναγερμού τέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η περιοχή γύρω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετά από επίθεση ενός άνδρα σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κρατούσε σπαθί και κατάφερε να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στον περιβάλλοντα χώρο του παλατιού.Η αντίδραση των υπολοίπων αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς ο δράστης εξουδετερώθηκε και συνελήφθη.

Παρ' ότι ο δράστης έχει συλληφθεί, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη για λόγους ασφαλείας, ενώ γίνεται έλεγχος στους γύρω δρόμους για τυχόν συνεργάτες του άνδρα που επιτέθηκε.

Παράλληλα, η Μητροπολιτική αστυνομία έχει δώσει εντολή για αυξημένη προσοχή στις μονάδες της, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα χτυπήματα «μοναχικών λύκων».

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ενημέρωσε επισήμως ότι έχει συλληφθεί ο δράστης και ότι έχουν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί, η ζωή των οποίων δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. «Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας», πρόσθεσε.

Νωρίτερα στις Βρυξέλλες, άνδρας είχε επιτεθεί με μεγάλο μαχαίρι και είχε τραυματίσει δύο αστυνομικούς στο κέντρο των Βρυξελλών, ενώ είχε εντοπιστεί ένα ύποπτο πακέτο στο Νότιγχαμ, το οποίο εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από το ειδικό κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μπάκιγχαμ: Τρόμος από επίθεση άνδρα με σπαθί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: