Ασύλληπτη ομολογία εμπρηστή: Έβαζα φωτιές για να εμφανίζομαι μετά ως εθελοντής πυροσβέστης
Ασύλληπτη ομολογία εμπρηστή: Έβαζα φωτιές για να εμφανίζομαι μετά ως εθελοντής πυροσβέστης

Σοκάρουν τα όσα φέρεται πως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Δίωξης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) ο 24χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται ότι έβαλε 16 πυρκαγιές από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικόπεδα, στις περιοχές Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα κατά το χρονικό διάστημα από 14 Μαρτίου έως 1 Αυγούστου 2017.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newspallinis.blogspot.gr, οι πυροσβέστες στην πυρκαγιά στην Μαυρινόρα στην Πεντέλη εντόπισαν υπολείμματα καμένων σελίδων από εγχειρίδιο βιβλίου αυτοκινήτου γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ταυτόχρονα μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορντό χρώματος, ίδιο με του συλληφθέντος, κυκλοφορούσε στην περιοχή τόσο πριν όσο και μετά την πυρκαγιά, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες των πυροσβεστών ότι πίσω από τις φωτιές κρύβεται ο 24χρονος.

Όταν οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ τον ανέκριναν δεν πίστευαν στα αυτιά τους από την απάντηση που έδωσε όταν τον ρώτησαν γιατί έβαζε τις πυρκαγιές.

«Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους», είπε ο 24χρονος και άφησε άναυδους τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

nena.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications