Wilhelm Reich: ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟΣ!Εκ κατασκευής δεν ήταν στο αίμα τους, στους ιστούς τους να τον καταλάβουν!
Wilhelm Reich: ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟΣ

O Wilhem Reich διακεκριμένος ψυχαναλυτής,που γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1897 στο Dobrianychi στην Αυστρία και πέθανε στις 3 Νοεμβρίου 1957 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έκανε μια ηχογράφηση του εαυτού του στο σπίτι του που ονομαζόταν Lower Cabi, στο Orgonon στις 3 Απριλίου 1952.

Στην ηχογράφιση αυτή εκφράζει την λύπη του που είναι απόλυτα μόνος παρόλο που περιτριγυρίζεται από αρκετούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι δεν μπορούν να τον καταλάβουν, να σημειωθεί οτι κυνηγήθηκε απο το σύστημα που προώθησε τον δικό τους, τον Σίγκμουντ Φρόυντ "ψυχολόγος" για ζώα και οχι για ανθρώπους!.

Η φυσική αγάπη έσβησε στα νεογέννητα βρέφη! ολα αυτα μοιάζουν,τρελά για πολλούς! ξέρω τι ήθελε να πει! Εκ κατασκευής δεν ήταν στο αίμα τους, στους ιστούς τους να τον καταλάβουν! και να απορρίπτουν τα πάντα που δεν συμβαδίζουν με το σύστημα!πόσες φόρες το έχουμε αναφέρει αυτο εδώ αλλα με άλλη οπτική γωνιά; οπως "ειδική φυλή" προγραμματιζόμενη, και οποιος δεν ειναι σαν αυτούς ειναι μόνος του, διότι αυτοι ειναι πιο πολλοί! γιατι ειναι πιο πολλοι;άστο! θα πουν για "ναζιστικές θεωρίες" ! οπως τους έχει μάθει το σύστημα για μην αποκαλυφθεί το μυστικό!!! μόνος ειναι οποιος δεν ακολουθεί το matrix ετσι και αλλιώς!

Προς το τέλος λέει : δεν μπορούν να το δεχτούν το φοβούνται!ποιοι ειναι αυτοι? ειναι οι ιδιοι που τους λες για εξωγήινους και χλευάζουν και ειρωνεύονται, ένα παράδειγμα αυτο! ειναι οι ιδιοι που κρατούν την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό! δεν έχουν δώσει μια απάντηση καν τι ειναι η ίδια η ζωή! οι ίδιοι που έχουν βάλει αυτο στο youtube υποκριτικά: Αυτό το βίντεο είναι μη καταχωρισμένο. Σκεφτείτε καλά προτού το μοιραστείτε. Για να μην το διαδώσουν και βαλει σε σκέψη ορισμένους, οποιος σκέφτεται ειναι εχθρός του συστήματος! σε άλλη περίπτωση προωθούν οτι βλακεία μπορείς να φανταστείς!

Ακούστε τον:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications