Εκτοξεύτηκε η αμερικανική οικονομία επί Τραμπ! Τεράστια η διαφορά από το κομμουνιστικό μοντέλο του Ομπάμα
Εκτοξεύτηκε η αμερικανική οικονομία επί Τραμπ! Τεράστια η διαφορά από το κομμουνιστικό μοντέλο του Ομπάμα

Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και το αποδεικνύουν,
βάζοντας στον κάλαθο των αχρήστων την αριστερή πολιτική που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και την οποία συνεχίζει στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επί της προεδρίας του οποίου η χώρα βυθίστηκε στα τάρταρα με τους υπέρογκους φόρους, από όπου δύσκολα θα ανακάμψει.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος Τραμπ, ήρθε να φέρει αέρα ανανέωσης στις ΗΠΑ, καθώς κατήργησε πολλούς από τους φόρους που είχε επιβάλλει ο προηγούμενος πρόεδρος και έδωσε ανάσα στις επιχειρήσεις τις οποίες επιχειρεί να κρατήσει στις ΗΠΑ, δίνοντας κίνητρα για παραγωγικότητα και νέες θέσεις εργασίας στους Αμερικανούς πολίτες.

Σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία, ο μέσος μισθός, ανήλθε στα 26,25 δολάρια την ώρα, αυξημένος κατά 0,2%, ενώ η μέση εβδομάδα εργασίας αυξήθηκε κατά 0,1 ώρα στις 34,5 ώρες, ενώ με περίπου 210 δολάρια την ημέρα στο μεροκάματο ο μέσος μισθός αγγίζει περίπου τα 4.000 δολάρια!

Συν τοις άλλοις, νέα άνοδος σημειώνεται στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ενώ παράλληλα οι επενδύσεις αυξάνονται κατακόρυφα σε περιοχές όπως το Ντιτρόιτ, η Γιούτα, το Ορεγκον, που είχαν αποβιομηχανοποιηθεί τελείως.

Σημειώνεται ότι αυξήθηκαν κατά 23% μέσα σε οκτώ μήνες!
Όπως φαίνεται από τα παραπάνω, οι υπέρογκοι φόροι που επιτάσσει η αριστερά, ιδεολογίας της νέας παγκόσμιας τάξης, δεν έχει άλλο στόχο παρά τη φτωχοποίηση των λαών και την υποδούλωσή τους στο κράτος, το οποίο θα δίνει ψίχουλα και θα κρατά το πλήθος υποχείριο. Αυτό επιχειρεί να αλλάξει ο Τραμπ στις ΗΠΑ και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει.

Σημειώνεται οτι είχε ολα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ κατα του πολύ καιρό πριν βγει ως ναζι!! τα ίδια που κάνουν σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα! οι μη δικοί τους ειναι ναζι ως το "απόλυτο κακό"! οπως ακομα και σήμερα βάζουν τους χρήσιμους ηλίθιους antifa να κάνουν διαδηλώσεις κατα του ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications