8 Ιουλ 2017

Τρόμος σε πτήση: Ούρλιαζε επιβάτης καλυμμένος στα αίματα vinteo

Τρόμος σε πτήση: Ούρλιαζε επιβάτης καλυμμένος στα αίματα

Ο φόβος του για τα αεροπλάνα οδήγησε έναν επιβάτη της πτήσης Μόσχας προς Αττάλεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, προκειμένου να συνεχίσει την πτήση του ήρεμος. Όμως, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Αν και η πτήση ήταν καλή, ο αγνώστων στοιχείων επιβάτης ξέσπασε και άρχισε να ουρλιάζει. Από τα πρώτα λεπτά της πτήσης ήταν πολύ νευρικός και αποφάσισε να καταναλώσει αλκοόλ για να ηρεμήσει.

Συνέπεια αυτής της κίνησης ήταν να αρχίσει να φωνάζει, με τις αεροσυνοδούς να του παίρνουν το ποτό μέσα από τα χέρια.

Η κίνηση αυτή τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο και άρχισε να σπρώχνει δυνατά τη θέση μπροστά του, στην οποία καθόταν ένα μικρό παιδί. Ύστερα άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει στα ρωσικά.

Ο επιβάτης ταξίδευε με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ παραμένει άγνωστο πώς καλύφθηκε ολόκληρος με αίμα. Ο ίδιος συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρόμος σε πτήση: Ούρλιαζε επιβάτης καλυμμένος στα αίματα vinteo
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: